Mike Portnoy αποκλειστικά στο Rocking για εμφάνιση των Winery Dogs στην Ελλάδα

Μίλησε στον Χρήστο Καραδημήτρη ενόψει της κυκλοφορίας του "III"

31/01/2023 @ 17:42

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του εξαιρετικού νέου άλμπουμ των Winery Dogs με τίτλο "III", ο Mike Portnoy μίλησε αποκλειστικά στον Χρήστο Καραδημήτρη και το Rocking, αποκαλύπτωντας το βάσιμο ενδεχόμενο επίσκεψης του κορυφαίου σύγχρονου power trio στην χώρα μας.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τον Ιούνιο στην Ευρώπη, ο Portnoy ανέφερε καταρχάς ότι εκκρεμεί να ανακοινωθούν αρκετές ακόμη, ενώ το συγκρότημα θα επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο για συναυλίες προς το τέλος του έτους.

Σε ερώτημα για την πιθανότητα μιας συναυλίας των Winery Dogs στην χώρα μας, ο κορυφαίος ντράμερ απάντησε το εξής:

«Όντως υπάρχει! Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου ενδείξεις μιας τέτοιας πιθανότητας... Μάλλον προς το τέλος του Ιουνίου ή τις αρχές του Ιουλίου. Οπότε σταύρωσε τα δάχτυλά σου σου και ευελπιστούμε ότι θα αποδείχθεί αληθές και θα συμβεί.»

Απολαυστικός όπως μας έχει συνηθίσει, ο Mike Portnoy μίλησε φυσικά σε βάθος για τον νέο δίσκο των Winery Dogs, και μεταξύ άλλων για τον ρόλο του ως παραγωγός στις κυκλοφορίες που συμμετέχει, τη σχέση του με τον John Petrucci και τους Dream Theater, το μέλλον των Transatlantic και των Flying Colors, καθώς και για τα αγαπημένα του άλμπουμ στην πλούσια δισκογραφία του.

Μείνετε στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking και διαβάστε τις επόμενες ημέρες την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Mike Portnoy στον Χρήστο Καραδημήτρη.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET