Το "Schism" των Tool παιγμένο από 40μελή ορχήστρα (video)

Οι Metamorphestra διασκευάζουν και ...Rage Against The Machine

13/10/2016 @ 14:18

Το "Schism" των Tool διασκευάζεται από 40μελή ορχήστρα.

Οι Metamorphestra δίνουν στη δημοσιότητα ένα video της δικιάς τους version του γνωστού κομματιού των Tool από το "Lateralus" του 2001 αλλά και μιας εκτέλεσης του "Killing In The Name" των Rage Against The Machine.

Οι Metamorphestra έχουν ξεκινήσει μια καμπάνια χρηματοδότησης του νέου τους άλμπουμ στο Kickstarter. Το «φρέσκο» εγχείρημα του πολυμελούς συγκροτήματος θα φέρει τον τίτλο "The Ship Of Theseus".

Οι Καλιφορνέζοι μουσικοί που βρίσκονται πίσω από το project έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν άλλο ένα δίσκο, το "Tantamount", από το οποίο προέρχονται οι δυο διασκευές.

«Οι Metamorphestra είναι μια νέα ορχήστρα που δημιουργήθηκε το 2016 από τον Nick Proch. Το γκρουπ δίνει μια κινηματογραφικής υφής διάσταση σε γνωστά κομμάτια», δηλώνουν ξεκινώντας τις συστάσεις.

Και συνεχίζοντας: «Πολύ πιθανό να έχετε ακούσει τα original στο ραδιόφωνο, αλλά σίγουρα δεν τα έχετε ακούσει παιγμένα από μια τεράστια ορχήστρα αποτελούμενη από τους καλύτερους session μουσικούς τους L.A».

Στα πλάνα του επερχόμενου "The Ship Of Theseus" είναι οι διασκευές στα "Toxicity" των System Of A Down, "Say It Ain't So" των Weezer, "Stockholm Syndrome" των Muse, "Perfect Illusion" της Lady Gaga και Shake It Out¨" της Florence And The Machine.

Δείτε εδώ το live video της διασκευής του "Schism" και εδώ τη διασκευή στο "Killing In The Name", από τους Metamorphestra.

  • SHARE
  • TWEET