Ανακοίνωση των Megadeth αναφορικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του David Ellefson

O μπασίστας αρνείται τις κατηγορίες περί αποπλάνησης ανηλίκου που είδαν το φως της δημοσιότητας

11/05/2021 @ 13:28

Οι Megadeth εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία τοποθετούνται γύρω από το ζήτημα αναφορικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του David Ellefson που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει πως:

«Έχουμε επίγνωση των πρόσφατων ισχυρισμών αναφορικά με τον David Ellefson και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Όπως είναι αναμενόμενο από τις εργασιακές και δημιουργικές μας δραστηριότητες είμαστε οικείοι ο ένας με τον άλλον, όμως, είναι σαφές πως υπάρχουν πτυχές της προσωπικής ζωής του David τις οποίες είχε κρατήσει κρυφές.

Όπως εξελίσσεται η κατάσταση, είναι σημαντικό να ακουστούν καθαρά και με σεβασμό όλες οι εμπλεκόμενες φωνές. Αναμένουμε να έρθει στο φως η αλήθεια».

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχουν δημοσιοποιηθεί screenshots και video στο διαδίκτυο, που παρουσιάζουν συναναστροφές του Ellefson με κοπέλα, η οποία υπάρχει έντονη φημολογία πως ήταν ανήλικη την χρονική περίοδο που διαδραματίστηκαν.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος, διαδέχεται αυτή του μουσικού, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες περί αποπλάνησης ανηλίκου, και στην οποία ισχυριζόταν μεταξύ άλλων:

«Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν προσωπικές, ενήλικες συναναστροφές οι οποίς πάρθηκαν εκτός πλαισίου και διαστρεβλώθηκαν, αποσκοπώντας στο να πλήξουν στον μέγιστο βαθμό τη φήμη μου, την καρίερα και την οικογένειά μου.

Δημοσιοποιήθηκαν από ένα τρίτο πρόσωπο, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα να τις φέρει στην κατοχή του ή να τις κοινοποιήσει. Αν και είναι εμφανώς ντροπιαστικό, επιθυμώ να τοποθετηθώ για το θέμα δημόσια και ξεκάθαρα».

Το μήνυμα αυτό του Ellefson, είχε αναρτηθεί, στον πλέον ιδιωτικό, λογαριασμό του στο Instagram, και συνοδευόταν από ένα screenshot που απεικόνιζε ανακοίνωση της εμπλεκόμενης γυναίκας, η οποία δήλωνε επίσης πως «δεν ήταν ανήλικη και πως οι ιδιωτικές συναναστροφές τους, πάντα υπό την συγκατάθεσή της, πάρθηκαν εκτός πλαισίου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megadeth (@megadeth)

  • SHARE
  • TWEET