Η Margot Robbie «ανεβάζει παλμούς» με τους Bullet For My Valentine

Η ηθοποιός μιλάει για τις αγαπημένες μπάντες της σε ραδιοφωνική εκπομπή

26/02/2018 @ 13:32

Πόσο άραγε ανεβαίνουν οι παλμοί μας όταν ακούμε το αγαπημένο μας κομμάτι; Ενώ εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς, η ηθοποιός Margot Robbie, a.k.a. Harley Quinn από την ταινία "Suicide Squad", έμαθε επακριβώς πόσοι είναι οι παλμοί της, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής BBC Radio 1 Breakfast Show.

Στην εκπομπή δήλωσε ότι είναι φαν της μέταλ και ροκ μουσικής και τα αγαπημένα της συγκροτήματα, όταν ήταν νεότερη, ήταν οι Metallica, οι Slipknot και οι Bullet For My Valentine.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ρωτήθηκε για διάφορα πράγματα που της ανέβαζαν τους παλμούς, όχι μόνο από τον παρουσιαστή αλλά και από συμπρωταγωνιστές και φίλους της. Αυτό όμως που πραγματικά τους εκτίναξε ήταν η live ανταπόκριση της συναυλίας των Bullet For My Valentine στον Καναδά, όπου η μέταλ μπάντα αποφάσισε να της αφιερώσει το τραγούδι "Tears Don't Fall".

Η εκπομπή δεν σταμάτησε όμως εκεί. Μετά τους Bullet For My Valentine, σειρά είχε ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές της Robbie, ο Corey Taylor των Slipknot, ο οποίος την κάλεσε και σε show του συγκροτήματος.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

  • SHARE
  • TWEET