Οι Machine Head κυκλοφορούν τρία νέα τραγούδια

Ακούστε ολόκληρο το single "Arrows In Words From The Sky"

11/06/2021 @ 10:49

Οι Machine Head κυκλοφόρησαν ένα νέο single τριών τραγουδιών.

Το "Arrows In Words From The Sky", όπως ονομάζεται η κυκλοφορία, περιλαμβάνει τα κομμάτια "Become The Firestorm", "Rotten" και το ομότιτλο.

Η σύνθεση της μπάντας για αυτή την κυκλοφορία, περιλαμβάνει, πέρα από τους Robb Flynn και τον μπασίστα Jared McEachern, και τον ντράμερ Navene Koperweiss (Entheos, Whitechapel, Animals As Leaders), ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Zack Ohren.

Σχολιάζοντας το "Arrows In Words From The Sky", ο Flynn ανέφερε:

«Αυτά τα τρία τραγούδια αντιπροσωπεύουν τους Machine Head καλύτερα από όσο θα μπορούσα να εξηγήσω. Ο τρόπος που αυτές οι συνθέσεις ωρίμασαν και διαμορφώθηκαν με την πάροδο του χρόνου έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο θα θέλαμε να παραδεχθούμε. Το να μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλο το χάος, τον πόνο, τη σύγχιση, και ναι, την ελπίδα, μέσα στη μουσική με κάνει να νιώθω πιο ζωντανός από ποτέ. Ελπίζω αυτά τα τραγούδια να σας κάνουν να νιώσετε το ίδιο. Στο τέλος, για εσάς τα γράψαμε».

Μπορείτε να ακούσετε τα "Become The Firestorm", "Rotten" και "Arrows In Words From The Sky", πατώντας στον σύνδεσμο στους τίτλους τους.

Υπενθυμίζεται πως μες το 2020 οι Machine Head κυκλοφόρησαν τα singles "Circle the Drain",το διπλό "Civil Unrest" (με τη συμμετοχή του Jesse Leach των Killswitch Engage) καθώς και το "My Hands Are Empty", που σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Flynn με τον κιθαρίστα Logan Mader έπειτα από 24 χρόνια.

Επιπρόσθετα, με δήλωση τους χτες, 10 Ιουνίου, οι Machine Head ανακοίνωσαν πως, με την εξέλιξη της πανδημίας να σημειώνει καμπή, δεν πρόκειται να συνεχίσουν την περιοδεία για τα 25 χρόνια του "Burn My Eyes".

  • SHARE
  • TWEET