Ακούστε το νέο τραγούδι των Machine Head

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Robb Flynn με τον κιθαρίστα Logan Mader έπειτα από 24 χρόνια

13/11/2020 @ 14:40

Οι Machine Head έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι.

Πρόκειται για το single "My Hands Are Empty", του οποίου το video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, πιστοποιεί την πρώτη συνθετική συνεργασία του ιθύνοντα νου των Machine Head, Robb Flynn, με τον κιθαρίστα του εμβληματικού ντεμπούτου "Burn My Eyes", Logan Mader, έπειτα από 24 χρόνια. machine-head-new-song

Σχολιάζοντας το κομμάτι, ο Flynn ανέφερε:

«Έχω φίλους που ξεπέρασαν τον εθισμό τους σε οπιοειδή, και άλλους που ακόμη πολεμούν με την εξάρτηση από την ηρωίνη. Είναι ένα θλιμμένο τραγούδι, που κρύβει και ελπίδα όμως. Έχω ξεπεράσει τους δικούς μου εθισμούς και πιστεύω πως μπορούμε να μοιραστούμε τις ιστορίες μας με τον κόσμο και να το ξεπεράσουμε μαζί.

Μουσικά ήθελα να κινηθώ στα χνάρια του "Through The Ashes Of Empires", με μια μεγαλειώδη έναρξη και μια στοιχειωτική μελωδία.

Στην πρόσφατη περιοδεία για τα 25 χρόνια του "Burn My Eyes", είχα πει στον Logan πως χρειάζομαι μερικά riffs για νέα τραγούδια, και ήταν ενθουσιασμένος με την συνεργασία. Του έστειλα το τραγούδι και την επόμενη μέρα μου έστειλε το βαρύ riff στη γέφυρα του κομματιού. Ταίριαξε τέλεια, είναι υπέροχο να συνθέτουμε μουσική έπειτα από 24 χρόνια».

Ο Mader, με τη σειρά του δήλωσε:

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα, να επιστρέψω στην μαζική περίοδο της ζωής μου που ήταν οι Machine Head. Αυτό το τραγούδι ήταν έτοιμο αλλά του έλειπαν μερικά riffs. Μου το έστειλε ο Robb, και αμέσως πρόσθεσα ό,τι έκρινα πως έλειπε. Το τραγούδι είναι εκπληκτικό. Ελπίζω να ξανασυνεργαστώ με τον Robb, το συναίσθημα μετά από τόσα χρόνια ήταν μοναδικό!»

  • SHARE
  • TWEET