K.K. Downing: «Ο λόγος της αποχώρησής μου από τους Judas Priest»

«Οι μακροχρόνιες σχέσεις και οι σόλο καριέρες…»

03/09/2018 @ 14:58

Σε συνέντευξή του ο K.K. Downing αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από τους Judas Priest, το 2011, ομολογώντας πως οι σχέσεις του με τους πρώην συνοδοιπόρους του δεν ήταν οι καλύτερες.

Ο κιθαρίστας αντικαταστήθηκε από τον Ritchie Faulkner με τους Priest να κυκλοφορούν στη συνέχεια δύο άλμπουμ, το "Redeemer Οf Soul" και το "Firepower".

«Νομίζω πως οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι, είτε για πατέρα με γιο. Περνάς πολύ χρόνο με τον άλλον και οι ιδιοσυγκρασίες κάνουν την εμφάνισή τους. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Απλώς κάποιοι  άνθρωποι διαθέτουν μεγαλύτερη ανεκτικότητα. Είναι πολύ δύσκολο να συμπορεύεσαι για 40 χρόνια. Δημιουργούνται ανισορροπίες και αν δεν υπάρχει δημοκρατική διάθεση, προκύπτουν προβλήματα. Σίγουρα δεν υπήρχε αρκετή στους Judas Priest».
Συνεχίζοντας:

«Ο Rob [Halford] και ο Glenn [Tipton] ξεκίνησαν τις προσωπικές τους καριέρες και αυτό δημιούργησε αποδιοργάνωση. Το παρακάτω δεν το ανέφερα ποτέ στο βιβλίο μου (σ.σ. "Heavy Duty: Days Αnd Nights Ιn Judas Priest"). Ο Rob είχε κυκλοφορήσει δυο προσωπικά άλμπουμ και έκανε μια περιοδεία, πριν ακόμα φύγω. Κάποια στιγμή με φώναξαν και μου είπαν πως πρέπει να ξεκινήσω να γράφω για ένα EP με πέντε κομμάτια. Αρνήθηκα κατηγορηματικά. Ο Rob κυκλοφορεί δυο άλμπουμ σε ένα χρόνο και εμείς ετοιμαζόμαστε, απλά, για ένα EP; Όλο αυτό με έφερε στα όριά μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψα».

  • SHARE
  • TWEET