To πιθανό σόλο project του Κirk Hammett

«Δεν θα έχει καμία σχέση με metal άλμπουμ…»

27/09/2018 @ 09:59

Σε τελευταία του συνέντευξη ο  κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett, περιέγραψε πως θα ακουγόταν ένα πιθανό προσωπικό του project, αναφέροντας πως δεν θα είχε καμία σχέση με metal άλμπουμ.

Ο Hammett αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του υλικό που δεν σχετίζεται με τους Metallica, προσθέτοντας πως με την πάροδο των χρόνων το εν λόγω αρχείο μεγαλώνει.

«Κάποια μέρα και στην σωστή χρονική στιγμή, θα το κυκλοφορήσω. Αυτό θα γίνει όταν νιώσω πως το συγκεκριμένο υλικό είναι πιο ολοκληρωμένο. Για την ώρα κρίνω πως έχω, ακόμα, πολλά να δώσω στους Metallica».

Και συνεχίζοντας:

«Δεν θα έχει καμία σχέση με metal άλμπουμ. Θα είναι κάτι αρκετά παράξενο, βασισμένο σε διάφορα είδη μουσικής, αλλά και συνεκτικό παράλληλα. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν ο καθένας από εμάς στους Metallica επιχειρούσε το δικό του ανεξάρτητο, σόλο project. Θα ήταν υγιές και θα μας έκανε να επιστρέφουμε στο συγκρότημα με περισσότερο ενθουσιασμό. Θα ήταν σα να πηγαίναμε κατασκήνωση για λίγες μέρες, με την επιστροφή στο ζεστό κρεβάτι του σπιτιού μας να φαντάζει αναζωογονητική».

  • SHARE
  • TWEET