O Kamasi Washington επί σκηνής στο μεγάλο φινάλε του "Homeland"

Αυλαία με jazz για την επιτυχημένη κατασκοπική σειρά

28/04/2020 @ 23:47

O Kamasi Washington βρέθηκε επί σκηνής στο τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του "Homeland", με τον παραγωγό της σειράς,  Alex Gansa, να μιλά στο Variety για την επιλογή του καλλιτέχνη και του χώρου.

Η επίμαχη σκηνή γυρίστηκε στο The Los Angeles Theatre που βρίσκεται στο περίφημο κέντρο της μεγαλούπολης. Ο χώρος είναι σε κακή κατάσταση, αλλά η παραγωγή φρόντισε να φαίνεται μεγαλοπρεπής.

Ο Gansa αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον σπουδαίο Αμερικανό σαξοφωνίστα, το οποίον είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ζωντανά τον Ιούλιο του 2017 στην Τεχνόπολη:

«Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος jazz μουσικός που γράφει μουσική αυτή τη στιγμή. Tο τραγούδι που παίζει στο τέλος ονομάζεται "Truth". Η μουσική του ακούγεται επίσης στις αρχές της έβδομης σεζόν, όταν η Carrie έτρεχε στο διάδρομο ακούγοντας ένα σαξόφωνο που θρηνούσε.»

Στα πλαίσια του μεγάλου μας αφιερώματος στην προηγούμενη δεκαετία, το "Homeland" συμπεριλήφθηκε στις 7+1 σειρές που ξεκίνησαν στα '10s και συνεχίστηκαν ή συνεχίζονται στην τρέχουσα δεκαετία.

  • SHARE
  • TWEET