Ως τετράδα θα περιοδεύσουν οι Judas Priest

H σχετική ανακοίνωση των metal gods

10/01/2022 @ 18:07

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Judas Priest που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του portal Louder Sound, έγινε γνωστό ότι το θρυλικό heavy metal σχήμα θα περιοδεύσει στο επόμενο διάστημα ως τετράδα.

Η εν λόγω αλλαγή οφείλεται στο ότι ο Andy Sneap, ο οποίος αντικαθιστούσε τα τελευταία χρόνια τον Glenn Tipton σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων, θα επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στα καθήκοντά του ως κορυφαίος παραγωγός.

Οι metal gods αναφέρουν αναλυτικά τα εξής:

«Γεια σας μανιακοί! Ανυπομονούμε (chomping at the British Steel bit) να επιστρέψουμε στις παγκόσμιες περιοδείες... γιορτάζοντας τα 50 χρόνια των Judas Priest ως ένα ακόμα πιο ισχυρό, αδυσώπητο τετραμελές heavy metal συγκρότημα - με τον Glenn να εμφανίζεται στη σκηνή μαζί μας εδώ κι εκεί όπως και πριν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andy για όλα όσα έχει κάνει, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα παραγωγής για το νέο μας άλμπουμ... Τα λέμε σύντομα headbangers!»

Οι Judas Priest αναμένεται να επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι στην χώρα μας για μία συναυλία, στα πλαίσια του Release Athens Festival 2022.

  • SHARE
  • TWEET