Ιστορικές στιγμές για τους Judas Priest στη σκηνή Rock And Roll Hall Of Fame

H εμφάνιση των Metal Gods, ο Alice Cooper, η ομιλία του Rob Halford και το ντουέτο με την Dolly Parton!

06/11/2022 @ 13:52

Εχθές το βράδυ, 5 Νοεμβρίου, έλαβε χώρα στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες η τελετή προς τιμήν των φετινών εισακτέων στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Μαζί με τους νέους εισακτέους Pat Benatar, Duran Duran, Eminem, Eurythmics, Dolly Parton, Lionel Richie και Carly Simon, οι Judas Priest τιμήθηκαν με το Musical Excelence Award και έζησαν ιστορικές στιγμές.

Την εισαγωγή των Metal Gods στην τελετή ανέλαβε ο Alice Cooper, μιλώντας φυσικά με τα καλύτερα λόγια.

Η ζωντανή εμφάνιση των Judas Priest στη σκηνή περιελάμβανε τις μεγάλες επιτυχίες "You've Got Another Thing Comin'", "Breaking The Law" και "Living After Midnight".

Όπως αναμενόταν, η μπάντα ήταν επταμελής, με δύο ντράμερ και τρεις κιθαρίστες.

Ακολούθησαν, ως είθισται, οι ομιλίες των μουσικών, με τον Rob Halford να κλέβει την παράσταση.

«Είμαι ο γκέι στο συγκρότημα», δήλωσε καταρχάς και συνέχισε λέγοντας: 

«Βλέπετε, αυτό είναι το νόημα του heavy metal. Αποκαλούμε τους εαυτούς μας ως κοινότητα του heavy metal, η οποία τους περιλαμβάνει όλους, ανεξάρτητα από την σεξουαλική σας ταυτότητα, το χρώμα του δέρματός σας, την πίστη που έχετε ή δεν έχετε. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι».

Η παρουσία του Halford δεν περιορίστηκε στην εμφάνιση των Judas Priest, καθώς συνόδευσε μαζί με τους τους Brandi Carlile, P!nk, Simon Lebon, Sheryl Crow, Annie Lennox, Pat Benatar και Neil Giraldo την Dolly Parton στην ζωντανή απόδοση του κλασικού "Jolene"!

  • SHARE
  • TWEET