Έφυγε από τη ζωή ο Jeff LaBar, κιθαρίστας των Cinderella

Ο μουσικός συμμετείχε σε όλους τους δίσκους του glam metal σχήματος

15/07/2021 @ 10:56

Όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση του γιού του, Sebastian, έφυγε από τη ζωή ο Jeff LaBar, ευρύτερα γνωστός ως κιθαρίστας των Cinderella.

Ο μουσικός ήταν 58 ετών, με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γνωστοποιηθεί προς το παρόν.

Όπως μεταδίδει το Rolling Stone, τα υπόλοιπα μέλη του ιστορικού glam metal σχήματος εξέδωσαν ανακοίνωση, τιμώντας τη μνήμη του LaBar, αναφέροντας:

«Οι βαριές καρδιές μας δεν αρκούν για να περιγράψουμε το αίσθημα της απώλειας του αδερφού μας Jeff. O δεσμός μεταξύ μας επί δεκαετίες όπου συνθέταμε μαζί μουσική και περιοδεύαμε ανά τον κόσμο είναι κάτι που εμείς, ως μπάντα, μοιραζόμασταν κατά ένα μοναδικό τρόπο.

Οι αναμνήσεις μας με τον Jeff θα συνεχίσουν να ζουν στις καρδιές μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην γυναίκα του Debinique, τον γιό του Sebastian, τους φίλους και τους οπαδούς του ανά τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ανυπολόγιστη αγάπη που λαμβάνουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη Jeff».

Ο LaBar, γεννημένος το 1963, εισήλθε στους Cinderella το 1985, αντικαθιστώντας τον αρχικό κιθαρίστα της μπάντας, Michael Schermick. Συμμετείχε και στους τέσσερις studio δίσκους της μπάντας, αρχής γενομένης του κλασικού τους ντεμπούτου τους "Night Songs" του 1986.

Οι Cinderella διαλύθηκαν λίγο μετά την κυκλοφορία του "Still Climbing" το 1994, με τον LaBar να συμμετέχει στην επανένωσή τους δύο χρόνια αργότερα, έως την οριστική παύση τους το 2017.

Ο LaBar αποτέλεσε επίσης μέλος και των Naked Beggars, μαζί με τον συνοδοιπόρο του στους Cinderella, Eric Brittingham, έχοντας κυκλοφορήσει, μέχρι την αποχώρησή του το 2007, δύο δίσκους με το εν λόγω συγκρότημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian LaBar (@baz5000)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slash (@slash)

  • SHARE
  • TWEET