Την κυκλοφορία κόμικ ανακοίνωσαν οι In Flames

To "In Flames: The Jester's Curse" έχει ως πρωταγωνιστή την μασκότ του ιστορικού σχήματος

19/10/2022 @ 09:50

Οι In Flames σε συνεργασία με τη Z2 Comics ανακοίνωσαν τη κυκλοφορία του πρώτου τους graphic novel.

Το "In Flames: The Jester's Curse", βρίσκει τη χαρακτηριστική μασκότ του ιστορικού melodic death metal σχήματος, Jesterhead, να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία σκοτεινής φαντασίας, επηρεασμένη από τους στίχους της μπάντας.

Σε σενάριο των Blake Armstrong, Ben Laverock και Scott Bramble και εικονογράφηση από τους Scott Dewey και Armstrong, το βιβλίο αποτελεί προϊόν μιας δεκαετούς προσπάθειας, η οποία επιθυμεί, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, γνωστής για τις συνεργασίες της με συγκροτήματα, Z2 Comics, να δημιουργήσει μια σύνδεση με τους οπαδούς, αντάξια αυτής μέσω της μουσικής των σπουδαίων Σουηδών.

Σχολιάζοντας την έκδοση, οι In Flames, που πριν ένα μήνα ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου τους δίσκου, δήλωσαν περήφανοι, ως μεγάλοι οπαδοί της τέχνης του comic, που συνεισφέρουν σε αυτό με την πρώτη τους προσπάθεια, η οποία τιμάει και την κληρονομιά του Jesterhead.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο, που θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Απρίλιο του 2023, και το οποίο σε επιλεγμένες εκδόσεις θα συνοδεύεται από το πρόσφατο single της μπάντας, "The Great Deceiver", σε επτάιντσο βινύλιο.

  • SHARE
  • TWEET