Επίσημη ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο σκέλος της περιοδείας "Music Of The Spheres"

11/02/2024 @ 13:20

Κανονικά φαίνεται ότι θα διεξαχθούν οι δύο sold out συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πριν λίγο, η High Priority Promotions εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία ακολουθεί αυτούσια.

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα.

O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.

In a sky full of stars we'll see you soon!

Οι Coldplay ολοκλήρωσαν το τελευταίο σκέλος της περιοδείας "Music Of The Spheres" στις 4 Φεβρουαρίου στην Bangkok της Ταϋλάνδης, με το επόμενο να ξεκινάει στην Αθήνα το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία του ΟΑΚΑ έχει ανασταλεί από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω σοβαρού προβλήματος στην στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα.

To Ολυμπιακό Στάδιο άνοιξε ξανά τις πύλες του για μεγάλες rock συναυλίες το 2022, φιλοξενώντας τους Iron MaidenScorpions και Alice Cooper, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έλαβε χώρα η εμφάνιση των Guns N' Roses.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET