Greg Dulli και Mark Lanegan διασκευάζουν ντουέτο των Bob Dylan και Johnny Cash

Οι Gutter Twins επαναδραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Record Store Day

28/08/2020 @ 11:10

O Greg Dulli, επανενώθηκε με το έτερον ήμισυ του στους Gutter Twins, Mark Lanegan, για μια ιδιαίτερη διασκευή.

Οι Dulli και Lanegan, διασκεύασαν το περίφημο "The Girl From The North Country" του Bob Dylan, που θα εμφανίζεται ως b-side στην αποκλειστική κυκλοφορία "A Ghost" του Dulli στα πλαίσια της Record Store Day 2020.

Οι, έστω και προσωρινά, επανενωμένοι Gutter Twins, διασκεύασαν την εκδοχή που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Bob Dylan ονόματι "Nashville Skyline", με τον Dulli να αναλαμβάνει τα μέρη του Dylan και τον Lanegan αυτά του Johnny Cash.

«Αγαπώ αυτό το τραγούδι. Έβλεπα τον Dylan καλεσμένο στο Johnny Cash Show και σκέφτηκα πως θα ήταν υπέροχο να το επαναλάβω με τον Mark», δήλωσε ο Dulli στο Rolling Stone, σχολιάζοντας την κυκλοφορία.

Οι Gutter Twins κυκλοφόρησαν το μοναδικό τους άλμπουμ, "Saturnalia" το 2008, ενώ φέτος, ο Dulli κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, "Random Desire".

O Mark Lanegan πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το "Straight Songs Of Sorrow", που συμπεριλαμβάνεται και στα δέκα καλύτερα rock άλμπουμ του πρώτου εξαμήνου, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET