Ταινία μικρού μήκους για την συναυλία των Foo Fighters στο Madison Square Garden

Tο συγκρότημα του Dave Grohl γιορτάζει «την μέρα που επέστρεψε η μουσική»

09/07/2021 @ 12:49

Οι Foo Fighters έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ για την συναυλιακή τους επιστροφή στη σκηνή του Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Το "The Day The Music Back", όπως ονομάζεται η ταινία μικρής διάρκειας, απαθανατίζει την εμφάνιση της μπάντας μπροστά σε 15.000 εμβολιασμένους θεατές στις 20 Ιουνίου, σηματοδοτώντας την πρώτη συναυλία πλήρους χωρητικότητας στην πόλη από το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19, και συγκεκριμένα έπειτα από 466 ημέρες.

Το film, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, διαρκεί λιγότερο από δέκα λεπτά και περιλαμβάνει μικρές συνεντεύξεις με όσους υπεύθυνους έφεραν εις πέρας το εγχείρημα, ενώ περιέχονται επίσης και αποσπάσματα από την επί σκηνής απόδοση των κλασικών "Everlong" και "Best Of You".

Η συναυλία, περιελάμβανε πέραν των κομματιών από το φετινό "Medicine At Midnight", διασκεύες έκπληξη όπως αυτή στο "Creep" των Radiohead, με τη συμβολή του Dave Chappelle.

Σημειώνεται πως η διεξαγωγή της συναυλίας, προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα διαδηλωτών, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την πολιτική της μπάντας να επιθυμεί να εμφανιστεί αποκλειστικά σε κοινό εμβολιασμένων.

Σε άλλα σχετικά νέα με την μπάντα, το σχήμα του Dave Grohl αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα disco άλμπουμ διασκευών υπό το όνομα Dee Gees.

  • SHARE
  • TWEET