Νέο δείγμα από τη σύμπραξη Thou και Emma Ruth Rundle

Το "The Valley" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο από κοινού άλμπουμ των καλλιτεχνών

24/09/2020 @ 10:55

Οι Τhou και η Emma Ruth Rundle αποκάλυψαν ένα ακόμη δείγμα από την επερχόμενη συνεργατική τους κυκλοφορία.

Έτσι, μετά το "Ancestral Recal", οι καλλιτέχνες έδωσαν στη δημοσιότητα και το εξαιρετικό "The Valley" που θα περιλαμβάνεται επίσης στο "May Our Chambers Be Full".

Ο Andy Gibbs, κιθαρίστας των Thou, σχολιάζοντας το ύφος του κομματιού δήλωσε:

«Εύθραυστο αλλά ισχυρό, θλιμμένο αλλά άφοβο. Αυτά είναι τα συναισθήματα που προσλαμβάνεις αν ακούς πολλή μουσική της Emma Ruth Rundle».

Η καλλιτέχνις με τη σειρά της ανέφερε:

«To "The Valley" είναι ένα μέρος. Ένα τοπίο από όπου απουσιάζουν οι προοπτικές. Μια αναλογία για την ανυποχώρητη πνευματική ασθένεια, τον φυσικό πόνο, τον εθισμό και την απομόνωση που προκύπτουν από αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχει μια επιλογή στον καθένα, ως προς το που θα κατευθυνθεί στο "The Valley". Να επιμείνει στη ζωή ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα ή να βυθιστεί στο πνιγηρό της γκρίζο. Στην πορεία, απομεινάρια όσων ήρθαν πριν από εμάς εδώ και λύγισαν είναι ορατά. Αντί για ελπίδα, στρεφόμαστε προς τον θυμό και την άρνηση ως καύσιμο και με αυτά οχυρώνουμε τους εαυτούς μας. Η πιθανότητα διαφυγής από το "The Valley" είναι σχεδόν ανύπαρκτη».

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος της Emma Ruth Rundle ήταν το σπουδαίο "On Dark Horses", ενώ οι Thou φέτος κυκλοφόρησαν τον δίσκο διασκευών σε Nirvana, "Blessings Of The Highest Order",  και το "A Primer Of Holy Words", άλλο ένα άμπουμ διασκευών, αυτή τη φορά σε καλλιτέχνες όπως οι Pearl Jam, Black Sabbath, Alice In Chains μεταξύ άλλων.

  • SHARE
  • TWEET