Μπάντα του Duff McKagan πριν τους Guns N' Roses κυκλοφορεί το ντεμπούτο της

Οι ηχογραφήσεις έρχονται στη δημοσιότητα σχεδόν 40 χρόνια μετά

25/02/2021 @ 10:56

Οι, πλέον διαλυμένοι, punks από το Seattle, The Living, που δραστηριοποιήθηκαν τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '80, αναμένονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το βραχύβιο συγκρότημα, στο οποίο ήταν μέλος ένας 17χρονος Duff McKagan, μερικά χρόνια πριν ενταχθεί στους Guns N' Roses, θα κυκλοφορήσει το "The Living: 1982" στις 16 Απριλίου.

Οι The Living επέλεξαν ως δισκογραφική τους στέγη για την δημοσιοποίηση των ηχογραφήσεων τους τη Loosegroove Records, που ανήκει στους Stone Gossard (Pearl Jam) και Regan Hagar (Satchel, Brad).

Οι ηχογραφήσεις ανήλθαν στην επιφάνεια εξαιτίας του, τότε ντράμερ της μπάντας, Greg Gilmore (Mother Love Bone), ο οποίος και επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση τους. Η σύνθεση που ηχογράφησε το ντεμπούτο των The Living περιλαμβάνει, πέραν των McKagan (κιθάρα) και Gilmore, τους John Conte (φωνητικά/κιθάρα) και Todd Fleischman (μπάσο).

Στο άλμπουμ θα περιλαμβάνονται επτά συνθέσεις του McKagan, με το πρώτο single, για το κομμάτι "Two-Generation Stand" να είναι διαθέσιμο προς ακρόαση.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "The Living: 1982".

01. A Promise
02. Two Generation Stand
03. Live By The Gun
04. A Song For You
05. No Thanks
06. Live Is A Terror
07. I Want

  • SHARE
  • TWEET