Οι Dream Theater κυκλοφορούν medley κλασικών χριστουγεννιάτικων κομματιών

Τα έσοδα από το "The Christmas Spirit Carries On" θα πάνε για τη στήριξη του συνεργείου της μπάντας

02/12/2020 @ 11:30

Σε μια κίνηση που ολοένα και περισσότεροι μουσικοί καταφεύγουν την δύσκολη αυτή περίοδο, επιχειρώντας να πιάσουν και το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, προχώρησαν και οι Dream Theater.

Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο Bandcamp, ένα medley με κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια, το οποίο ονόμασαν "The Holiday Spirit Carries On".

«Με τις περιοδείες να έχουν ακυρωθεί σε όλο τον κοσμο, τα απίστευτα μέλη του συνεργείου των Dream Theater δεν ειχαν την ευκαιρία να δουλέψουν ως συνήθως το 2020. Παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας να τους στηρίξουμε με την αγορά αυτού του αποκλειστικά εορταστικού κομματιού. Όλα τα έσοδα θα πάνε σε αυτούς τους αφοσιωμένους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα για να πραγματοποιήσουμε της συναυλίες των Dream Theater. Διαθέσιμο μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο, προς 2.99 δολάρια, μέσω του dreamtheaterofficial.bandcamp.com» δήλωσε το αμερικανικό progressive metal συγκρότημα.

Να θυμίσουμε εδώ την ανταπόκριση του Rocking από μια από τις τελευταίες τους συναυλίες στο Λονδίνο τον περασμένο Φεβρουάριο στα πλαίσια της "Distance Over Time / 20 Years Of Metropolis Pt.2 Scenes From A Memory Tour".

  • SHARE
  • TWEET