Dream Theater: Νέο δείγμα από το επερχόμενο live άλμπουμ

Δείτε την ζωντανή εκτέλεση του "Fatal Tragedy"

09/11/2020 @ 11:05

H εμβληματική progressive metal μπάντα των Dream Τheater προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός ακόμη δείγματος από το επερχόμενο live άλμπουμ τους.

Υπενθυμίζουμε πως στις 27 Νοεμβρίου το συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το ένατο live άλμπουμ με τίτλο "Distant Memories - Live In London", μια ακόμη προσθήκη στην επιβλητική τους δισκογραφία, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Έπειτα από την κυκλοφορία του video για το "Pale Blue Dot", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ , οι Dream Theater έδωσαν στη δημοσιότητα το αντίστοιχο για το "Fatal Tragedy".

Το video είναι παρμένο από το δεύτερο set, όπου η μπάντα αποδίδει ζωντανά ολόκληρο το κλασικό άλμπουμ της, "Metropolis Part 2 - Scenes From A Memory".

«To να παίζουμε ζωντανά ολόκληρο τον δίσκο 20 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το "Fatal Tragedy" είναι ένα από τα πιο σκοτεινά, βαριά και ενθουσιώδη τραγούδια του άλμπουμ και πάντα οι αντιδράσεις του κοινού είναι υπέροχες. Είναι ένα σημαντικό τραγούδι καθώς στιχουργικά βοηθάει στην καθιέρωση της πλοκής της ιστορίας, ενώ μουσικά αποκαλύπτει μερικά από τα αγαπημένα μας ορχηστρικά σημεία στον δίσκο» .

Υπενθυμίζουμε πως η κυκλοφορία καταγράφει επίσης τη δημοφιλή παγκόσμια περιοδεία για τον τελευταίο δίσκο, "Distance Over Time", για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το Rocking.gr βρέθηκε σε μια από τις στάσεις της περιοδείας στο Hammersmith του Λονδίνου και σας μεταφέρει εδώ την εμπειρία.

  • SHARE
  • TWEET