Anthony Kiedis και Dave Navarro διασκευάζουν Lou Reed

Οι δύο μουσικοί επανενώνονται για πρώτη φορά έπειτα από την αποχώρηση του κιθαρίστα από τους Red Hot Chili Peppers

23/12/2021 @ 12:40

Οι Anthony Kiedis και Dave Navarro επανενώθηκαν επί σκηνής για μια ζωντανή διασκευή στο "Walk On The Wild Side" του Lou Reed.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Red Hot Chili Peppers και ο κιθαρίστας των Jane's Addiction συναντήθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση Above Ground που έλαβε χώρα στις 20 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του προγράμματος MusiCares.

Σε αυτή, συμμετείχαν επίσης οι Taylor Hawkins (Foo Fighters), Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), o Billy Morrison κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Navarro, όπου διασκεύαζε κομμάτια του Reed μέσα από το άλμπουμ του "Transformer", o Kiedis ανέβηκε στη σκηνή για μια εκτέλεση του "Walk On The Wild Side" την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Σημειώνεται πως η συνεργασία αυτή είναι η πρώτη από κοινού σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών έπειτα από την αποχώρηση του Navarro από τους Red Hot Chili Peppers το 1997.

Υπενθυμίζεται πως ο Navarro διετέλεσε μέλος του κορυφαίου σχήματος από το 1993 έως και το 1997, ενώ πριν λίγο καιρό ίδρυσε μαζί με τους Hawkins και Chaney το supergroup NHC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Navarro (@davenavarro)

  • SHARE
  • TWEET