Ο Dave Lombardo παραλίγο να είχε εισαχθεί στους Megadeth

Ο σπουδαίος ντράμερ εξήγησε γιατί δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία με το ιστορικό συγκρότημα

20/01/2021 @ 10:53

Ο Dave Lombardo (πρώην Slayer) σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Speak N' Destroy Podcast, πως στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στο να εισαχθεί στους Megadeth.

Ανακαλώντας την ιστορία, ο διάσημος ντράμερ, δήλωσε πως κατά την περίοδο της πρώτης του αποχώρησης από τους Slayer το 1986, σκεφτόταν την ένταξή του στο συγκρότημα του Dave Mustaine:

«Επρόκειτο να ενταχθώ στους Megadeth όταν έφυγα για πρώτη φορά από τους Slayer το '86. Δεν είχε πάρει έκταση όμως το θέμα και πιθανώς ο Dave Mustaine να μην το θυμάται σήμερα. Άνοιγαν τις συναυλίες των Alice Cooper στην περιοδεία τους για το "Peace Sells.." και είχα πάει στην Long Beach Arena να τους συναντήσω.

Το κυριότερο πρόβλημα εκείνη την εποχή ήταν πως τους έβλεπα και αντιλαμβανόμουν πως δεν ήταν και πολύ υγιείς. Νομίζω ήταν σκοτεινή περίοδος για αυτούς, είχα ακούσει και τις φήμες για ναρκωτικά κλπ. Δεν ήμουν άγιος προσωπικά, αλλά τα είχα υπό έλεγχο, αλλά βλέποντας τους δεν θεωρούσα πως αυτή θα ήταν μια υγιής επιλογή για το μέλλον μου. Ο Gar Samuelson πέθανε και ήταν εκπληκτικός ντράμερ.

Οι Megadeth και οι Slayer είχαν παίξει μαζί πολλές φορές, οπότε αντιλαμβανόμουν πως δεν θα είχαν καλή κατάληξη τα πράγματα. Συνεπώς, ξανασκέφτηκα την θέση μου, και με λίγη παρότρυνση από τον Rick Rubin επέστρεψα στους Slayer».

Υπενθυμίζουμε πως ο Lombardo αποχώρησε στα τέλη του 1986 από τους Slayer, με τον Tony Scaglione (Whiplash) να τον αντικαθιστά για το πέρας της περιοδείας του "Reign In Blood". O ντράμερ επέστρεψε στο συγκρότημα στον επόμενο δίσκο τους, το επίσης κλασικό "South of Heaven".

Δείτε επίσης:

Dave Lombardo: «Θα πεθάνω με τις μπαγκέτες στα χέρια»

  • SHARE
  • TWEET