H Courtney Love αποκλείει κάθε ενδεχόμενο επανένωσης των Hole

Η μουσικός έδωσε τέλος στη φημολογία των τελευταίων ετών

03/06/2021 @ 11:55

Σε νέα της συνέντευξη στη Vogue, η Courtney Love έδωσε, όπως φαίνεται, οριστικό τέλος σε κάθε ενδεχόμενο επανένωσης των Hole.

Αφορμή για τη συνέντευξη, στάθηκε μια νέα σειρά από video που αποκάλυψε η μουσικός, στα οποία διασκευάζει μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ετών, που άφηναν υπόνοιες για πρόβες των πρώην μελών, η Love, στη συνέντευξή της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν πρόκειται να συμβεί καμία επανένωση των Hole. Οφείλετε και εσείς όμως να ξεκολλήσετε από αυτό. Ο παλιός μας manager, Peter Mensch, μας καλεί μια φορά τον χρόνο για να μας ρωτήσει. λέγοντας μας πως κάνει το καθήκον του με εμάς και τον Jimmy Page (σ.σ. για επανένωση των Led Zeppelin). Με τιμάει που ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, αλλά όχι, δεν πρόκειται να συμβεί.

Έχουμε εξαιρετικές φιλικές σχέσεις και η Melissa και εγώ είμαστε πολύ κοντά, μιλάμε κάθε μέρα. Ο Eric όμως είναι σε διαφορετική φάση τώρα, νομίζω είναι στην Ιαπωνία, με την πρόθεση να γίνει μοναχός. Δεν κάνω πλάκα».

Σημειώνεται πως πέραν της συνέντευξής της στο ΝΜΕ τον Νοέμβριο του 2020 όπου ανέφερε τις πρόβες πρώην μελών σε στούντιο, η Love σε συνέντευξή της στον Guardian το 2019 είχε επίσης δηλώσει πως βρίσκονταν σε συζητήσεις, καθώς «επιθυμούσαν να τιμήσουν το παρελθόν τους».

  • SHARE
  • TWEET