Ο Corey Taylor εκθειάζει τον Lars Ulrich

Ο ντράμερ των Metallica είχε προβλέψει την σημερινή κατάσταση με τις υπηρεσίες διαμοιρασμού μουσικής

28/04/2021 @ 19:44

Σε εμφάνισή του στο podcast του Steve-O, o frontman των Stone Sour και Slipknot, Corey Taylor, μίλησε για τον τρόπο που προτείνει στον κόσμο να ακούει μουσική.

«Προφανώς, θα πως τον παραδοσιακό τρόπο - αγοράστε τον δίσκο, κοιτάξτε το artwork, διαβάστε τους στίχους. Είναι περίεργο, είναι δύσκολο, επειδή αυτές τις μέρες, είναι πραγματικά δύσκολο να ξέρεις ποια στο διάολο υπηρεσία streaming όντως αποζημιώνει τους καλλιτέχνες που κατακλέβει» είπε.

«Είναι πιο σημαντικό για μένα ο κόσμος να ακούσει την μουσική. Σε αυτό το σημείο, έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός πως υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μας ξεσκίζουν, και μέχρι η νομοθεσία να εφαρμοστεί στα αλήθεια, η οποία ψηφίστηκε επί Trump - κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω - θα συνεχίσουν να μας χρεώνουν σε αυτή την τιμή. Αλλά άσκησαν έφεση. Δεν πιστεύω πως θα την κερδίσουν, βέβαια. Θα ανεβάσουν τις τιμές, και οι μουσικοί θα μπορούν να ζήσουν από τις ηχογραφήσεις ξανά».

O Corey συνέχισε και εξήρε τον Lars Ulrich των Metallica, οι οποίοι ζημιώθηκαν αρκετά στα μάτια των οπαδών όταν έκαναν αγωγή ενάντια στην πρωτοπόρα υπηρεσία διαμοιρασμού μουσικής, Napster. «Θυμάμαι να τον βρίζουν όλοι, και είχε τόσο δίκιο σε ένα σωρό πεδία. Είναι τρομακτικό. Και αναρωτιέμαι πόσος κόσμος μπορεί να κοιτάξει πίσω και να παραδεχτεί το λάθος του. Επειδή (ο Ulrich) ήξερε ότι αυτή ήταν η κατεύθυνση που πηγαίναμε».

  • SHARE
  • TWEET