Οι Blind Guardian ανακοινώνουν το πρώτο single του επόμενου άλμπουμ τους

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει ο διάδοχος του "Legacy Of The Dark Lands"

05/11/2021 @ 15:57

Οι Blind Guardian αποκάλυψαν την ημερομηνία της άφιξης ενός καινούριου τραγουδιού μέσα από το επόμενο άλμπουμ τους.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο γερμανικό power metal σχήμα θα κυκλοφορήσει το "Deliver Us From Evil" στις 3 Δεκεμβρίου τόσο σε ψηφιακή μορφή, όσο και σε επτάιντσο βινύλιο καθώς και digipack CD.

Το πρώτο single μέσα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, του οποίου το εξώφυλλο μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα αποτελέσει προπομπό του διαδόχου του μεγαλεπήβολου προ διετίας "Legacy Of The Dark Lands", ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σχολιάζοντας το επερχόμενο κομμάτι, ο τραγουδιστής των Blind Guardian, Hansi Kürsch, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τι μπορώ να πω; Είμαι πολύ χαρούμενος που σας αποκαλύπτουμε ένα δείγμα μέσα από τον επόμενο δίσκο μας, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. Η φυσική του μορφή θα περιλαμβάνει επίσης το κομμάτι "Merry Xmas Everybody" καθώς και την ζωντανά ηχογραφημένη στο Wacken εκδοχή του "Violent Shadows", για να μειώσουμε την προσμονή. Σε όποια μορφή και να το αγοράσετε, θεωρώ πως θα είναι το ιδανικό συνοδευτικό του χριστουγεννιάτικου δένδρου σας. 

Γνωρίζουμε πως το χρονικό κενό έως το φθινόπωρο του 2022 είναι μεγάλο, αλλά ούτε εμείς ούτε η δισκογραφική μας μπορούσαμε να αγνοήσουμε την παρούσα παγκόσμια οικονομική κρίση. Εν συντομία, δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος συγκεκριμένα για αυτή την κατηγορία. Με το "Deliver Us From Evil" θα πάρετε ένα γλυκό ορεκτικό ενός πολύ έντονου άλμπουμ, το οποίο ελπίζουμε να μεγαλώσει την ανυπομονησία σας έως το επόμενο χτύπημά μας. Επίσης, σας υποσχόμαστε πως δεν θα περιμένετε άλλους δέκα μήνες για να ακούσετε ένα νέο κομμάτι από εμάς».

  • SHARE
  • TWEET