Πληροφορίες για το επετειακό livestream των Anthrax

H ιστορική thrash metal μπάντα γιορτάζει τα 40 της χρόνια

04/06/2021 @ 12:01

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, οι Anthrax γιορτάζουν με διάφορες εκδηλώσεις τα 40 χρόνια ιστορίας τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αμερικανική thrash metal μπάντα, κυκλοφορεί εβδομαδιαία μια σειρά από videos με διάφορους καλεσμένους όπου επισκέπτονται εκ νέου διάφορες πτυχές της πορείας τους.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η κορύφωση του εορτασμού αναμένεται να είναι ένα επετειακό livestream, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου.

Η μπάντα αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την ειδική αυτή συναυλία, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα εδώ.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του εισιτηρίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση έως και τις 25 Ιουλίου, ενώ στο αντίτιμο θα περιλαμβάνεται και πρόσβαση σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδικά πακέτα με merchandise, παρασκηνιακές ιστορίες από τη δημιουργία διαφόρων δίσκων, κ.ά..

Αναπολώντας την καριέρα των Αμερικανών thrashers, ο Scott Ian δήλωσε:

«Ήμουν ένα παιδί 17 ετών που άκουγε metal από το Queens όταν ξεκίνησα αυτή την μπάντα. Τώρα είμαι ένα παιδί 57 ετών που ακόμη ακούει metal και γιορτάζω τα 40 μας χρόνια. Κατάφερα να πετύχω ακριβώς όσα ήθελα, και μάλιστα ενώ έκανα κάτι που αγαπούσα, αποτελώντας μέρος κάτι μεγαλύτερου από εμένα, με αποτέλεσμα το βάρος αυτών των 40 ετών να φαίνεται πολύ ελαφρύ».

Επιπρόσθετα, το εκτεταμένο setlist θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλο το φάσμα της καριέρας της μπάντας, με τον Benante να αποκαλύπτει πως θα περιέχονται και κομμάτια, όπως το "Time", από το κλασικό "Persistence Of Time", τα οποία η μπάντα δεν είχε παίξει ποτέ ξανά ζωντανά:

«Είναι ένα από τα τραγούδια που θέλαμε να παίξουμε, και θα είναι ιδιαίτερη η απόδοση, επειδή το τραγούδι είναι πραγματική άσκηση! Μου αρέσει πολύ».

Δείτε επίσης:

Joey Belladonna: «Δεν είχα ακουστά τους Anthrax όταν πήγα στην audition»

  • SHARE
  • TWEET