Ο DuVall μιλάει για την «αλήθεια» του Staley

Ο νυν τραγουδιστής των Alice In Chains εξηγεί το πως διαχειρίστηκε την κληρονομιά του προκατόχου του

29/06/2020 @ 12:38

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Alice In Chains, William DuVall μίλησε για τον προκάτοχό του, Layne Staley, ο οποίος πέθανε το 2002. Συγκεκριμένα είπε: «Έιναι απίστευτα ισχυρό, ειδικά όταν έχεις μπροστά σου μια λαοθάλασσα. Για πολλά χρόνια, έπρεπε να ζω με το παλιότερο υλικό, που σε πολλές περιπτώσεις έχει στίχους που περιγράφουν μια κατάσταση του Layne». 

Για το πως τον γνώρισε μέσα από άλλα άτομα δήλωσε: «Φυσικά και έμαθα πράγματα, και έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από τη μπάντα για το ποιος ήταν και το πόσο αστείος ήταν, και πως θα τα πηγαίναμε. Έχω γνωρίσει την οικογένεια του». 

«Ο Layne έκανε το ίδιο πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε όλοι όσοι γράφουμε κομμάτια: να πούμε την αλήθεια μας, και μακάρι να αγγίξει κάποιον. Και όταν το κάνει, είναι πραγματικά απίστευτο. Ξεπερνάει τον χώρο και τον χρόνο. Ακόμα και τον θάνατο», σχολίασε αναφορικά με το ρόλο του δημιουργού σε ένα συγκρότημα.

Πριν λίγο καιρό, ο ηγέτης του σχήματος, Jerry Cantrell, είχε δηλώσει πως η καρδιά των Alice In Chains είναι ακόμα ανέπαφη 33 χρόνια μετά σύμφωνα. «Ο λόγος που το κάνουμε όλο αυτό και τη σημαίνει για εμάς, υπάρχει ακόμα σε όλους μας στην μπάντα» συμπλήρωσε.

Στις 24 Ιουνίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ιστορική συναυλία των Alice In Chains στην Πλατεία Νερού, την ανταπόκριση της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET