Alice Cooper: «Το κοινό σήμερα δεν μπορεί να σοκαριστεί»

Ο μουσικός θεωρεί πως οι περίφημες shock rock τακτικές του παρελθόντος δεν θα είχαν αποτέλεσμα σήμερα

15/02/2021 @ 11:45

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Independent, o Alice Cooper, κλήθηκε να σχολιάσει το εάν οι περίφημες shock-rock τακτικές που συνόδευαν τις εμφανίσεις του στο παρελθόν θα είχαν αποτέλεσμα σήμερα.

Η μπάντα του σπουδαίου frontman ιδρύθηκε το 1964, με το ντεμπούτο της, "Pretties For You", να κυκλοφορεί το 1969. Κατά τις εμφανίσεις του συγκροτήματος τα πρώτα του χρόνια, ο Alice Cooper εμφανιζόταν επί σκηνής καλυμμένος με αίμα, ενώ αξιοποιούνταν επίσης φίδια και γκιλοτίνες, στα πλαίσια του show.

Αναπολώντας αυτήν την ιδιαίτερη προσέγγιση που ανέδειξε μεταξύ άλλων το συγκρότημα, ο Cooper δήλωσε:

«Δίναμε στο κοινό όλα όσα μισούσαν οι γονείς τους. Ο τρόπος που το βλέπαμε ήταν ο εξής: Αν οδηγείς στο δρόμο και στα αριστερά σου δεις τη Disneyland, αλλά στα δεξιά δείς ένα αεροπλάνο να συντρίβεται, θα γυρίσεις να κοιτάξεις το δυστύχημα. Ήμασταν αυτή η συντριβή του αεροπλάνου.

Σήμερα, θα μπορούσες να ανέβεις στη σκηνή, να κόψεις το χέρι σου και να το φας και δεν θα είχε καμία σημασία. Το κοινό σήμερα δεν μπορεί να σοκαριστεί (σ.σ. "shockproof")».

Υπενθυμίζουμε πως ο Alice Cooper θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, ονόματι "Detroit Stories" στις 26 Φεβρουαρίου. Μπορείτε εδώ να ακούσετε τα δύο singles του επερχόμενου άλμπουμ.

  • SHARE
  • TWEET