Ένα εκ. δολλάρια για φιλανθρωπικό σκοπό συγκέντρωσαν οι Rage Against The Machine

Το κορυφαίο σχήμα συμπλήρωσε το προσδοκώμενο ποσό χάρη στις πέντε εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη

17/08/2022 @ 12:03

Ως γνωστόν, η πολυαναμενόμενη περιοδεία των Rage Against The Machine, ονόματι "Public Service Announcement" θα διέθετε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με το 10% των εισιτηρίων της κάθε εμφάνισής τους θα προσφερόταν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Στα πλαίσιά της, το επανενωμένο σχήμα πραγματοποίησε πέντε συναυλίες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης νωρίτερα μες τον μήνα, οι οποίες αποδείχθηκαν άκρως επιτυχημένες.

Συγκεκριμένα, οι Rage Against The Machine, συγκέντρωσαν ένα εκατομμύριο δολλάρια, τα οποία και διατέθηκαν στους οργανισμούς "Immigrant Defence Project", "Neighbours Together" και στη δράση "The Campaign Against Hunger".

Σημειώνεται πως τις εμφανίσεις του κορυφαίου συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη παρακολούθησαν περίπου 100.000 άτομα, ενώ όσον αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η οποία διακόπηκε πρόωρα εξαιτίας του τραυματισμού του Zack de la Rocha, που υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στη δεύτερη συναυλία, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται καθιστός στη σκηνή για τις υπόλοιπες συναυλίες και πλέον χρειάζεται αποθεραπεία, η μπάντα συγκέντρωσε περίπου 2,3 εκ. δολλάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση με την οποία το συγκρότημα ανακοίνωσε το γεγονός, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην πρόσφατη επί σκηνής συνεργασία τους με τους Run The Jewels που τους συνόδευσαν στην περιοδεία, της οποίας το επόμενο σκέλος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2023.

  • SHARE
  • TWEET