A Pale Horse Named Death: Αλλαγές μελών και νέος δίσκος

Η μπάντα του Sal Abruscato κλείνει μια δεκαετία δισκογραφίας

04/03/2021 @ 17:20

H gothic/doom metal μπάντα A Pale Horse Named Death είναι ήδη στο στούντιο για την ηχογράφηση του τέταρτου δίσκου της, ο οποίος και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021.

Ο «εγκέφαλος» του συγκροτήματος, Sal Abruscato, ιδρυτικό μέλος των Type O Negative και Life Of Agony, δήλωσε για τον διάδοχο του "When The World Becomes Undone" του 2019: «Ανυπομονώ να κυκλοφορήσω τον τέταρτο δίσκο των A Pale Horse Named Death αργότερα μέσα στο έτος. Το 2021 σηματοδοτεί την δεκαετή επέτειο από τον πρώτο μας δίσκο "And Hell Will Follow Me" οπότε είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο για μένα να κυκλοφορήσω ένα νέο άλμπουμ φέτος». 

«Υπάρχει τόση κατάθλιψη και άγχος για τόσους πολλούς μέσα στην πανδημία, ο κόσμος πραγματικά ήρθε τούμπα το 2020. Ξεκίνησα να δουλεύω ένα καινούριο άλμπουμ για τους οπαδούς φέτος. Είμαστε στην μέση της παραγωγής και ανυπομονώ να το κυκλοφορήσουμε και να δουλέψω ξανά με την Long Branch Records και την SPV» συνέχισε ο frontman του Αμερικανικού συγκροτήματος.

Μαζί με τον Sal Abruscato, το lineup των A Pale Horse Named Death συμπληρώνουν οι Joe Taylor και Eddie Heedles στις κιθάρες και οι Chris Hamilton και Oddie McLaughlin σε τύμπανα και μπάσο αντίστοιχα.

  • SHARE
  • TWEET