Το χρονοδιάγραμμα του νέου δίσκου των Mastodon

Έχουν έτοιμα 25 με 30 καινούργια κομμάτια

05/07/2013 @ 11:46
Μετά την ανακοίνωση ότι οι Mastodon ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και την ενημέρωση ότι οι ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, ο κιθαρίστας του σχήματος Bill Kelliher αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο examiner.com περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη δημιουργία και την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Ο Kelliher δήλωσε ότι πριν από την τελευταία τους ευρωπαϊκή περιοδεία είχαν μπει στο studio, όπου ετοίμασαν 25 με 30 καινούρια κομμάτια, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν όλα.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, ανέφερε ότι ο σκοπός είναι το άλμπουμ να είναι έτοιμο πριν το τέλος του χρόνου, ώστε να κυκλοφορήσει γύρω στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Σε συνέντευξή του στο Forta Rock ο drummer Brann Dailor είχε δηλώσει ότι πιθανότατα το συγκρότημα θα ξεκινούσε τις ηχογραφήσεις τον Σεπτέμβριο, κάτι που προφανώς επιβεβαιώνεται από τα λεγόμενα του Kelliher.

Ο προηγούμενος δίσκος των Mastodon, "The Hunter", βρέθηκε στο νούμερο 2 της λίστας του Rocking.gr με τα καλύτερα του 2011.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET