Σύμβουλος υγείας: Dr. Ozzy

09/06/2010 @ 03:58
Ο νέος αρθρογράφος του περιοδικού "The Sunday Times", με δικιά του στήλη ως σύμβουλος υγείας, δεν είναι άλλος από τον Ozzy Osbourne!



«Για να είμαι ειλικρινής, όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού με ρώτησαν αν θέλω να έχω δικιά μου στήλη ως σύμβουλος σε θέματα υγείας, νόμιζα ότι με κορόιδευαν», δηλώνει ο διάσημος τραγουδιστής. «Όμως το σκέφτηκα για λίγο, και βγάζει νόημα απόλυτα. Έχω επισκεφθεί κυριολεκτικά χιλιάδες γιατρούς στη ζωή μου, και έχω ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες σε αυτούς, σε σημείο που πιστεύω ότι ξέρω περισσότερα από όσα ξέρουν οι ίδιοι οι γιατροί».

«Αν ο κόσμος μπορεί να μάθει από τα ηλίθια λάθη μου, χωρίς να χρειαστεί να τα επαναλάβει, αν μπορεί να αντλήσει κουράγιο από όλες τις τρελές καταστάσεις που έχει ζήσει η οικογένειά μου, ή αν απλά με ακούει να μιλάω για κολονοσκοπήσεις και πειστεί να κάνει εξετάσεις για καρκίνο του παχέος εντέρου, είναι αρκετό για μένα».

«Από όλες τις απόψεις, αποτελώ ένα ιατρικό θαύμα. Όταν πεθάνω, θα δωρίσω το σώμα μου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας», συμπληρώνει ο Ozzy. «Κάποτε έπινα τέσσερα μπουκάλια κονιάκ την ημέρα, ενώ όταν γύριζα το "The Osbournes" ακολουθούσα αγωγή με 42 τύπους φαρμάκων καθημερινά».

Στην εβδομαδιαία στήλη του, ο "Dr. Ozzy" θα απαντάει σε ερωτήσεις αναγνωστών. Διαβάστε το πρώτο του άρθρο εδώ.
  • SHARE
  • TWEET