Στον νέο δίσκο των Sepultura ο Dave Lombardo

17/06/2013 @ 11:47
Οι Sepultura βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους άλμπουμ με παραγωγό τον Ross Robinson και, όπως δήλωσε ο κιθαρίστας Andreas Kisser στο τέταρτο studio diary, ο πρόσφατα αποχωρήσας από τους Slayer Dave Lombardo συμμετείχε στις ηχογραφήσεις.

Πιο αναλυτικά, ο Kisser αναφέρει:

«Ο Ross έλαβε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό του και ενθουσιάστηκε τόσο που σταμάτησε τα πάντα για να μας πει τι συνέβαινε: Ο Dave Lombardo βρισκόταν πολύ κοντά στο studio, καθώς έκανε βόλτα στη παραλία με τα παιδιά του και τον σκύλο του. Ο Ross του ζήτησε, αν ήθελε, να έρθει στο studio και να τζαμάρει στις ηχογραφήσεις και ο Lombardo δέχτηκε. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερά μας ινδάλματα θα συμμετείχε στο άλμπουμ. Δύο drum set τοποθετήθηκαν αντικριστά, ετοιμάστηκαν τα μικρόφωνα και ο Dave με τον Eloy (Casagrande, drummer των Sepultura) ξεκίνησαν να παίζουν. Το μέρος που ηχογράφησαν θα χρησιμοποιηθεί στο μέσο ενός κομματιού. Σ' ευχαριστούμε Dave, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό, ήταν τιμή μας που συμμετείχες στο άλμπουμ!»

Ο νέος δίσκος των Sepultura αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μέσω της Nuclear Blast Records, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
  • SHARE
  • TWEET