Stage Volume 1 οpening με Koza Mostra & rock live tribute σε Τρύπες & Ξύλινα Σπαθιά

Ο νέος συναυλιακός χώρος της Αθήνας, στο Μοναστηράκι

07/03/2014 @ 13:33
Το Stage: Volume 1 ανοίγει τις πόρτς του με τους Koza Mostra, στις 7 Μαρτίου 2014 και το Rock Live Tribute σε Τρύπες & Ξύλινα Σπαθιά, στις 8 Μαρτίου 2014.

To Stage Volume 1 ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, φιλοδοξώντας να γίνει το hot συναυλιακό spot της πόλης. Δίπλα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους με σκοπό να χρωματίσει τα βράδια μας με πολλή μουσική.

Την αρχή κάνουν οι Koza Mostra την Παρασκευή 7 Μαρτίου υποσχόμενοι ένα ξεσηκωτικό show αν μη τι άλλο. Κινούμενοι σε ska, balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικους ρυθμούς φέρνουν σαν πρόσφατο παράσημο την έκτη θέση που κατέκτησαν στον  58ο διαγωνισμό της Εurovision, στο Malmö της Σουηδίας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από τη πλειοψηφία του κοινού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Keep Up Rhythm" - αλλά και άλλα πολλά- θα μας παρασύρουν σε ασταμάτητους χορούς μέχρι τελικής πτώσης. Το BBC News τους χαρακτήρισε σαν ένα από τα ανερχόμενα ska συγκροτήματα της Ευρώπης, ενώ ο ζωγράφος Paul Hitler τους συνέκρινε με τους gypsy punk rockers Gogol Bordello και τους έφτιαξε το εξώφυλλο του δίσκου τους.

Οι Κoza Mostra λοιπόν θα μας καλωσορίσουν στο Stage Volume 1, με τη DJ Spery να ανοίγει τη βραδιά. H DJ Spery πιστεύει πως «η Βαλκανική μουσική είναι μικρόβιο. Και η ίδια το... μεταδίδει!». Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες. Το σκηνικό αυτό, αποτελεί τρόπο ζωής για την DJ Spery που εδώ και πέντε χρόνια έβαλε σκοπό να διαδώσει τους Βαλκανικούς ήχους από πόλη σε πόλη.

Doors Open: 20:30
DJ Spery on stage: 20:30 - 21:45
Koza Mostra on stage: 22:00 - 24:00



Τη σκυτάλη θα πάρουν την επομένη, Σάββατο 8 Μαρτίου μέλη από τις Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά σε μια βραδιά αφιερωμένη στα δύο αυτά συγκροτήματα που σημάδεψαν μια για πάντα την ελληνόφωνη rock μουσική.



Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής θα πραγματοποιήσουν ένα μουσικό ταξίδι στη δισκογραφία των δύο θρυλικών συγκροτημάτων και θα μοιραστούν μαζί μας αγαπημένα τραγούδια.

Doors Open: 20:30
Οn Stage: 22:00



Το Stage Volume 1 μας υποδέχεται στον ολοκαίνουριο χώρο του με δύο πολύ δυνατά shows, τα οποία αποτελούν μόνο το ορεκτικό για το κυρίως συναυλιακό πιάτο που έρχεται:

15/3 | Παύλος Παυλίδης
29/3 | Gamma Ray

4 & 5/4 | Γιάννης Αγγελάκας
11 & 12/4 | B.D. Foxmoor presents Umicah
26/4 | Κ. Βήτα
8/5 | Gogol Bordello

Stage Volume 1
Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι

facebook.com/stagevolume1

Τιμές Εισιτηρίων για Κoza Mostra
Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Τιμές Εισιτηρίων για το μουσικό αφιέρωμα σε Τρύπες & Ξύλινα Σπαθιά
Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210-3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ.: 210-3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET