Robert Plant και Europe στις 29 Ιουνίου, στο Rockwave Festival!

06/04/2007 @ 06:27
Ο Robert Plant με το συγκρότημα του, τους The Strange Sensation, και οι Europe επιβεβαιώνουν την εμφάνιση τους στο Rockwave... Λίγοι είναι οι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να κρατήσουν διαχρονικά υψηλή δημοτικότητα, ικανότητα για καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και διείσδυση σε σύγχρονα ακροατήρια όπως ο Robert Plant. O μύθος των Led Zeppelin έχει μόνιμη πρόσβαση στη σκάλα για τον παράδεισο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον απόλυτο σεβασμό των κριτικών, τη λατρεία ιδιαίτερα φανατικού κοινού και μόνιμη θέση στο πάνθεον των μουσικών μας ηρώων.

All My Love, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Big Log, 29 Palms ...και άλλα classics θα τραβήξουν σα μαγνήτης το κοινό στο Terra Vibe.



Ο Γκάλης, Ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και τα ...άλλα παιδιά έζησαν το δικό τους θρίαμβο πριν από 20 χρόνια σηκώνοντας το «τιμημένο» του Eurobasket, κάνοντας την καλαθοσφαίρηση Εθνικό μας sport και το "Final Countdown" Εθνικό ύμνο του μπάσκετ. Το τραγούδι αυτό των Europe σημαδεψε τη νίκη της Εθνικής και έγινε το πιο δημοφιλές τους, όχι όμως απαραίτητα και το πιο αγαπημένο για τους music lovers, καθώς κάθε rock club που σέβεται τον εαυτό του μέχρι και σήμερα στο set list μιας hard rock βραδιάς οφείλει να περιλαμβάνει τα "Rock The Night", "Carrie" και "Open Your Heart".



Let the final countdown begin ...για το Σάββατο, 14 Απριλίου, ημέρα έναρξης της προπώλησης.

PL1 - Διακεκριμένη περιοχή: 80 euro
PL2 - Pitch A: 70 euro
PL3 - Γενική Είσοδος Όρθιων: 50 euro

Εισιτήριο τριημέρου (29/06 - 01/07 - 03/07) PL3 - Γενική είσοδος όρθιων: 135 euro
  • SHARE
  • TWEET