Release Athens, Day 1: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Rocking σε στέλνει στο μεγάλο φεστιβάλ για να απολαύσεις Röyksopp, Moderat, Larry Gus, The Rattler Proxy, Etten

30/05/2017 @ 16:22

Το Release Athens 2017 έρχεται για να κάνει το καλοκαίρι μας πιο συναρπαστικό! Το φεστιβάλ που έφερε νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας κοντά μας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, αλλά και ορισμένα από τα πλέον ανερχόμενα κι ελπιδοφόρα της αντίστοιχης εγχώριας.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα στη θάλασσα, θα ζήσουμε το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού !

Στο ξεκίνημα του φεστιβάλ, θα υποδεχτούμε δύο από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, τους Νορβηγούς Röyksopp και τους Γερμανούς Moderat. Η εμφάνιση και των δύο θα συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό light show που, μαζί με τα τραγούδια τους, που το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει, θα προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία σε όσες και όσους παρευρεθούν. Mαζί τους οι Larry Gus, The Rattler Proxy και Etten.


Το Rocking.gr σας προσφέρει μονές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Τετάρτης. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης.


Day 1 / Παρασκευή 2 Ιουνίου: Röyksopp + Moderat + Larry Gus + The Rattler Proxy + Etten
Προπώληση: Viva.gr, releaseathens.gr/tickets

  • SHARE
  • TWEET