Προσθήκη μπασίστα στο μέχρι πρότινος ντουέτο των The Big Nose Attack

Ανακοίνωση από την Trailblazer Records

10/02/2014 @ 12:27
Μετά από μεγάλη μας έκπληξη μιας που δεν αποτελούσε μέρος της αρχικής μας συνενόησης με τη μπάντα σε σχέση με τη συμμετοχή της στο The Trailblazer Unplugged Experiment, ο τραγουδιστής των SuperPuma (που επίσης εμφανίστηκαν στο tTBUE, νωρίτερα μέσα στη χρονιά), Βασίλης Μαγγανάς, προ ολίγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση από την προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Μετά την εμφάνιση των The Big Nose Attack στο Gagarin205 παίζοντας με τους μεγάλους Blue Oyster Cult, μου προτάθηκε απο την ιδια την μπάντα να καλύψω ένα κενό που υπάρχει απο την δημιουργία της, την θέση του μπασίστα. Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν δέχτηκα σφραγίζοντας και μια φιλία που λαμβάνει χώρο αρκετά χρόνια. Η γνώμη μου ήταν ότι με την προσθήκη του πολύτιμου (στην μουσική) οργάνου που λέγεται μπάσο αυτη η μπάντα δεν θα έχει πλέον να ζηλέψει τίποτα πια απο άλλες μπάντες και θα απογειωθεί μουσικά και «παικτικά». Τελειώνοντας, θα ήθελα να προσθέσω ότι η συμμετοχή μου στους The Big Nose Attack δεν θα επιρρεάσει σε κανένα επίπεδο την ήδη υπάρχουσα θέση μου ως τραγουδιστή στους σπουδαίους SuperPuma.

Eυχαριστώ ολόψυχα τους Boogie Man και Little Tonnie για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και την τιμή που μου κάνουν.»

Επίσημη ανακοίνωση από την μπάντα δεν υπάρχει και δυστυχώς από χτες αδυνατούμε να εντοπίσουμε τα μέλη της στο τηλέφωνο, ενώ η όποια διαδικτυακή μας συνενόηση μαζί τους είναι επιεικώς αποπροσανατολιστική, γεγονός που μας βάζει σε υποψίες οτι μπορεί να πρόκειται για κάποιου είδους troll. Θα είναι ευχής έργον ωστόσο αν οι The Big Nose Attack αποφάσισαν επιτέλους να ακούσουν τις παραινέσεις εκατοντάδων fans τους που επιμόνως ζητούσαν την προσθήκη μπάσου στη μουσική τους. Όπως και να 'χει... η συνέχεια επί σκηνής, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο The Trailblazer Unplugged Experiment, στο Garden4 Bar (Κεραμεικού 4, Χολαργός, κοντά στο μετρό Χολαργού)...

Event page

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET