Οι Kiss έδωσαν την τελευταία τους συναυλία

Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε τη συνέχειά του ως ψηφιακή μπάντα σε μια «νέας εποχή»

04/12/2023 @ 10:14

Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου οι Kiss έδωσαν την τελευταία τους συναυλία στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και στο τέλος της προχώρησαν σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Έχοντας προϊδεάσει στο πρόσφατο παρελθόν πως θα συνεχίσουν υπό διαφορετική μορφή έπειτα από την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους, οι Kiss αποκάλυψαν στο κοινό πως πλέον εισέρχονται σε μια «νέα εποχή», όπου θα δίνουν συναυλίες ως άβαταρ εικονικής πραγματικότητας.

Μάλιστα, κατά το ανκόρ της συναυλίας, οι ψηφιακές τους εκδοχές, που διέθεταν και υπερδυνάμεις, εμφανίστηκαν στις οθόνες του venue για να παίξουν το God Gave Rock’n’Roll to You", όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Σημειώνεται πως τα avatars είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης της Σουηδικής εταιρείας Pophouse Entertainment Group, που συνεργάστηκε με τους Abba στην πρόσφατη περιοδεία τους, και της Industrial Light & Magic, της οποίας ιδρυτής είναι ο George Lucas.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης στον εξής σύνδεσμο ένα video που παρουσιάζει τη δημιουργία των avatars μέσω της τεχνολογίας motion capture.

  • SHARE
  • TWEET