Οι My Chemical Romance αποκαλύπτουν σιγά σιγά το "Conventional Weapons"

29/10/2012 @ 11:20
Οι My Chemical Romance αποκάλυψαν τα δύο πρώτα κομμάτια από ένα άλμπουμ τους που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, το "Conventional Weapons".

Το συγκρότημα διέθεσε ηλεκτρονικά τα "Boy Division" και "Tomorrow's Money", δύο τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί το 2009, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του δίσκου "Conventional Weapons", ο οποίος όμως εγκαταλείφθηκε για να ηχογραφήσουν στη θέση του το "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys".

Μιλώντας για αυτά τα δύο κομμάτια, ο κιθαρίστας τωνMy Chemical Romance, Frank Iero, δήλωσε: «Ξεκινώντας από αυτόν τον Οκτώβριο, θα κυκλοφορούμε δύο τραγούδια κάθε μήνα για πέντε μήνες. Στο σύνολο δηλαδή δέκα τραγούδια από το "Conventional Weapons", που δουλεύαμε το 2009. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτές τις χρονοκάψουλες και πως θα ρίξουν λίγο περισσότερο φως στο πώς και από πού προέκυψε το "Danger Days".»

«Και ίσως ακόμη να φωτίσουν το πού κατευθυνόμαστε μελλοντικά. Εκείνη η περίοδος ήταν η καλύτερη και η χειρότερη εποχή ταυτόχρονα. Και τώρα ήρθε τελικά η ώρα να ξεσκεπάσουμε το "Conventional Weapons".»

Το άλμπουμ αυτό θα κυκλοφορήσει σταδιακά με τη μορφή πέντε επτάιντσων βινυλίων, σε κάθε ένα από τα οποία θα περιέχονται δύο τραγούδια. Επιπλέον θα διατεθεί ψηφιακά στα iTunes, στο Amazon κλπ.

Ακολουθούν τα tracklists και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για κάθε βινύλιο.

Τίτλος: "Number One"
A-side: Boy Division
B-side: Tomorrow's Money
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30 Οκτωβρίου 2012

Τίτλος: "Number Two"
A-side: AMBULANCE
B-side: Gun.
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Νοεμβρίου 2012

Τίτλος: "Number Three"
A-side: The World Is Ugly
B-side: The Light Behind Your Eyes
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Δεκεμβρίου 2012

Τίτλος: "Number Four"
A-side: Kiss The Ring
B-side: Make Room!!!!
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Ιανουαρίου 2013

Τίτλος: "Number Five"
A-side: Surrender The Night
B-side: Burn Bright
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Φεβρουαρίου 2013



  • SHARE
  • TWEET