Ο Lenny Kravitz στην Αθήνα τον Αύγουστο

28/02/2008 @ 03:15
Tην πρώτη του Αυγούστου η Αθήνα αλλάζει! Ντύνεται funky, εκστασιάζεται και χορεύει στο ρυθμό των "Are You Gonna Go My Way", "American Woman", "Let Love Rule", "Mr. Cab Driver", "I Belong To You"... "Fly Away"... Είναι ώρα να κάνουμε τη διαφορά! "It Is Time For A Love Revolution" και το μανιφέστο του Lenny Kravitz πλημμυρίζει το Λυκαβηττό.

Είναι απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο Kravitz με το αναγνωρίσιμο εκρηκτικό funk και rock n roll κοκτέιλ ήχων και με μια 10μελή μπάντα, εγγυάται τη μοναδικότητα μιας «one time only» βραδιάς.

Για όσους δίνουν βάση στην μαγεία των αριθμών: το “It Is Time For A Love Revolution” είναι το 8ο άλμπουμ του Lenny, που συμπληρώνοντας 18 χρόνια καριέρας, έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα την 1.08.08... αν το δούμε αλλιώς... το 8 είναι το σύμβολο για το άπειρο... ∞... όση και η αγάπη μας!

Mην περιμένετε άλλο... Join “The Love Revolution Tour” με χορηγό την Sony Ericsson.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προπώληση των εισιτηρίων προς 50 euro ξεκινά την Τετάρτη 5 Mαρτίου. Δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διαρκέσει πολύ - αν λάβετε υπ όψιν σας την περιορισμένη χωρητικότητα του θεάτρου του Λυκαβηττού. Για αυτό ας δώσουμε αμέσως τις πληροφορίες των σημείων προπώλησης: ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366, ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880, Online sales: www.ticketpro.gr

Η διοργάνωση της συναυλίας του Lenny Kravitz στην Αθήνα έχει την υπογραφή της Di Di Music - Big Star Promotion.



Lenny Kravitz:

Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος rock megastar θα γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ It Is Time For A Love Revolution με μια νέα περιοδεία .

Ήρθε η ώρα της Επανάστασης της Αγάπης

Το πρόσφατο άλμπουμ του Lenny Kravitz περιέχει 14 καινούργια κομμάτια και αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του μετά από τρία χρόνια. Ο καλλιτέχνης υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό live show κατά τη διάρκεια του οποίου θα ερμηνεύσει όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες που σφράγισαν την 18χρονη καριέρα του, μεταξύ των οποίων και τα κλασικά "Fly Away", "Are You Gonna Go My Way”, “Always on the Run”, “Dig In”, “Again”, “Where Are We Runninʼ” καθώς και κομμάτια από το νέο του άλμπουμ.

Έχουν περάσει 18 χρόνια και πολλές αλλαγές στον μουσικό κόσμο από τότε που ο Lenny Kravitz πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο. Ωστόσο, ο Lenny Kravitz, κατάφερε να αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους rock μουσικούς της σύγχρονης ιστορίας. Το δυναμικό όγδοο στούντιο άλμπουμ του «It Is Time For A Love Revolution», που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2008, δικαιολογεί πλήρως τον παραπάνω τίτλο που του έχει απονεμηθεί.

Όλα τα άλμπουμ του Kravitz έχουν γίνει χρυσά, τρία εκ των οποίων είναι πολυ-πλατινένια. Πολλά singles του έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση του Billboard Top Singles chart, ενώ έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία GRAMMY (σημειώνοντας ρεκόρ στην κατηγορία "Καλύτερης Ανδρικής Rock Ερμηνείας", από το 1999 ως το 2002), ενώ πολλές ήταν και οι υποψηφιότητές του στις άλλες κατηγορίες. Άλλες εκδηλώσεις στις οποίες τιμήθηκε με βραβεία καθʼ όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι οι ακόλουθες: American Music Awards (2002, Favorite Pop/Rock Male Artist), MTV Video Music Awards (1993, Best Male Video), Radio Music Awards (2001, Artist of the Year), VH1/Vogue Fashion Awards (1998, Most Fashionable Male), και τα Billboard Awards. Ο Kravitz είναι ένας από τους δημιουργούς που ηγούνται της νεωτεριστικής κίνησης, κάτι το οποίο είναι εμφανές από τα πρωτοποριακά μουσικά του video.

Η βάση όλων των επιτυχιών του ήταν η μουσική. Ο ήχος του Kravitz κουβαλούσε πάντοτε μνήμες περασμένων εποχών – κλασικό rock, old-school soul, funk και '60s pop – ωστόσο διαθέτει την αναγκαιότητα και δεξιοτεχνία του σύγχρονου κόσμου. Το «It Is Time For A Love Revolution», είναι ένα τολμηρό, σύγχρονο ροκ άλμπουμ και η μεγαλειότητα του έργου του υπογραμμίζει την ιδέα ότι καθʼ όλη τη διάρκεια της εικοσάχρονης καριέρας του η σημαντικότερη επίτευξή του ήταν η διατήρηση της ταυτότητάς του ως ποιοτικού τραγουδιστή, στιχουργού και ερμηνευτή.

"Προσπαθώ να γευτώ νέες εμπειρίες και προοπτικές" λέει ο Kravitz. "Προσπαθώ να κρατήσω ζωντανά τα πράγματα γύρω μου, να περιβάλλομαι από διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές καταστάσεις. Θα πάω να ζήσω κάπου που δεν έχω πάει ξανά, όπου δεν γνωρίζω κανέναν, και θα ζώσω νέες εμπειρίες. Αυτό αντανακλάται στην μουσική μου."

Το άλμπουμ «It Is Time For A Love Revolution» είναι μια νέα αρχή για τον Kravitz. Με το τελευταίο του άλμπουμ, Baptism (το οποίο περιελάμβανε τα hit singles, “Where Are We Runninʼ,” και "Lady,"), η 15-χρονη καριέρα του ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Συνέβη κάτι πολύ περίεργο όταν ξεκίνησε να γράφει τα κομμάτια για το νέο άλμπουμ. "Αισθάνθηκα ελεύθερος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ένιωσα σαν να ξεκινούσα από την αρχή και με συνεπήρε η ενέργεια και ο ενθουσιασμός της νέας αρχής."

Αυτή η ελευθερία είναι η φωτιά που κρύβεται πίσω από το «It Is Time For A Love Revolution», το οποίο ηχητικά– καθώς και πνευματικά – είναι τόσο ζωηρό όσο και το ντεμπούτο άλμπουμ του Kravitz, «Let Love Rule».

Το άλμπουμ «It Is Time For A Love Revolution» γράφτηκε και ηχογραφήθηκε πέρυσι στην Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Παρίσι, τις Μπαχάμες και τη Βραζιλία. Για άλλη μια φορά ο Kravitz παίζει τα περισσότερα όργανα ο ίδιος.

Θεματικά, όπως φανερώνει και ο τίτλος του άλμπουμ, ο Kravitz τραγουδά κομμάτια για την αγάπη και την συναισθηματική και πνευματική επανάσταση.

Η πίστη του Kravitz στην αγάπη και ειρήνη εκδηλώνεται σε αυτό το άλμπουμ με πολλούς τρόπους καθώς υπάρχουν κομμάτια που τονίζουν τις ομοιότητες μεταξύ του πρόσφατου αμερικάνικου πολέμου στο Ιράκ και της παλιότερης ιστορίας στο Βιετνάμ. «Ποτέ δεν φοβήθηκα να πω αυτό που σκεφτόμουν», λέει ο Kravitz ο οποίος έχει ερμηνεύσει και στο παρελθόν τραγούδια διαμαρτυρίας. Η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία το 1989 ήταν για την συλλογή Spirit of the Forest, που κυκλοφόρησε με σκοπό τη διάσωση των τροπικών δασών της Βραζιλίας. Πριν λίγους μήνες, ο Lenny ερμήνευσε μια διασκευή του "Cold Turkey" του John Lennon για το άλμπουμ Instant Karma: The Amnesty International Campaign To Save Darfur, ενώ το 2003 κυκλοφόρησε το download-only κομμάτι “We Want Peace” ως διαμαρτυρία για τον πόλεμο στο Ιράκ. Το 2007, εμφανίστηκε ως headliner στο Live Earth Brazil, μαζεύοντας ένα πλήθος 750,000 ανθρώπων.

Το It Is Time For A Love Revolution ήταν μια κάθρση για τον Kravitz, ο οποίος χρησιμοποίησε το άλμπουμ αυτό και ως μια ευκαιρία να μιλήσει για τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης του με τον πατέρα του που απεβίωσε το 2005.

Την κυκλοφορία του It Is Time For A Love Revolution άλμπουμ θα ακολουθήσει μια διετής παγκόσμια περιοδεία του κατά την οποία ο Kravitz θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα

Οι Ημερομηνίες για την “Love Revolution Tour” με χορηγό την Sony Ericsson που σήμερα ανακοινώνονται είναι οι ακόλουθες:

May 29 - Vigo Recinto Ifevi
June 2 - Munich Olympiahalle
June 3 Cologne Palladium
June 5 - Sweden Helsingborg Sofiero Slott
June 7 - Finland Turku Arena
June 8 - Helsinki Hartwell Arena
June 10 - Tallin Saku Arena
June 12 - St. Petersburg New Arena
June 19 - Vilnius Siemens Arena
June 21 - Riga Arena
June 23 - Prague O2 Arena
June 24 - Bratislava Stadium
June 30 - Wembley Arena
July 2 - Paris Zenith
July 8 - Barcelona Badalona
July 14 - Milan Civica Arena
July 24 - Belgrade Arena
August 1st - Athens Lycabettus Theatre

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET