Ο Joe Satriani γίνεται ήρωας comic

19/12/2011 @ 10:30
O Joe Satriani θα κάνει το ντεμπούτο του ως ήρωας μίας σειράς comic, καθώς θα «πάρει μέρος» στο δεύτερο τόμο του comic "Eternal Descent", όπου θα εμφανιστεί ως μία αινιγματική οντότητα με μοναδικές υπερδυνάμεις.

Η πλοκή του βιβλίου αφορά στη μουσική. Λίγο μετά την απόλυτη θυσία που χρειάστηκε να κάνει, ο βασικός χαρακτήρας Sirian χάνεται μέσα στο χωροχρόνο, την ώρα που μια παράξενη, όμορφη μουσική ("Strange Beautiful Music" είναι ο τίτλος ενός άλμπουμ του Satriani) αρχίζει να ηχεί στο σύμπαν, αναγγέλλοντας την άφιξη του Joe Satriani. Φυσικά, αυτός σώζει τον ήρωα.

Eternal Descent ονομάζεται μια εικονική μπάντα στο βιβλίο, την οποία στο παρελθόν έχουν «ενσαρκώσει» οι Static X και God Forbid.

Θα υπάρξουν τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα για το comic, κάθε ένα από τα οποία θα έχει μία νέα εκδοχή κάποιου κλασικού εξωφύλλου από άλμπουμ του Satriani, προσαρμοσμένη για το βιβλίο. Τα τέσσερα άλμπουμ που θα περιέχονται είναι τα "Not of This Earth", "Crystal Planet", "The Extremist" και τέλος το "Time Machine".
  • SHARE
  • TWEET