Ο manager των Motorhead για την υγεία του Lemmy: «Είναι μέρες που είναι πολύ καλά και μετά...»

Δόθηκε στη δημοσιότητα το δεκαπεντάλεπτο EPK του "Aftershock"

20/01/2014 @ 10:16
Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τελευταία ο Lemmy και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με τους Motörhead, μίλησε ο manager του συγκροτήματος, Todd Singerman, στο τεύχος Φεβρουαρίου του αμερικανικού περιοδικού Decibel.

«Έχει τα πάνω του και τα κάτω του», δηλώνει ο Singerman. «Έχει σοβαρό πρόβλημα με τον διαβήτη και αυτό αλλάζει σε καθημερινή βάση. Μεγάλο μέρος αυτού είναι να καταπολεμά τις κακές συνήθειες, τα πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνει πια. Σταμάτησε το κάπνισμα, αλλά μάλλον πίνει Jack με Cola εδώ και εκεί. Θα 'ναι ψέματα αν πει ότι σταμάτησε. Προσπαθεί να το αντικαταστήσει με το κρασί και είμαι σίγουρος ότι έχει μειώσει την ταχύτητα που πίνει. Νομίζει πως το κρασί είναι καλύτερο από το Jack, αλλά εξακολουθεί να έχει τόνους ζάχαρη. Δεν αντιλαμβάνεται ότι ανταλλάσσει έναν δαίμονα με έναν άλλο. Αυτός ήταν ο συμβιβασμός με τους γιατρούς παρεμπιπτόντως, να ανταλλάξει το Jack με το κρασί. Αλλά δεν τους λέει ότι πίνει δύο μπουκάλια. Αυτά πολεμάμε. Λάβετε υπόψη ότι τα κάνει όλα αυτά σε καθημερινή βάση από τότε που ήταν με τον Hendrix. Τώρα φαίνονται τελικά οι επιπτώσεις. Είναι λυπηρό για εκείνον, καθώς πορεύθηκε έτσι για όλο αυτό το διάστημα.»

«Εγώ τους ανάγκασα να ακυρώσουν την ευρωπαϊκή περιοδεία, δεδομένου ότι ο Lemmy δεν είναι έτοιμος», εξηγεί ο Singerman. «Εκείνος δεν ήθελε να ακυρωθεί η περιοδεία. Θα συνέβαινε όμως ό,τι συνέβη στην Ευρώπη το καλοκαίρι. Τα σκάτωσε στην Ευρώπη. Υποτίθεται πως θα ξεκουραζόταν για τρεις μήνες και αρνήθηκε. Κατέληξε να κάνει αυτό το show (το Wacken Open Air τον Αύγουστο), το οποίο δεν έπρεπε να κάνει, και κατέληξε να βρίσκεται στους 37 βαθμούς Κελσίου. Έπαιζε και τον χτυπούσε ο ήλιος. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι περήφανος για εκείνον ήταν που σταμάτησε όταν δεν αισθάνονταν καλά. Αυτό ήταν έξυπνο εκ μέρους του. Η ουσία είναι ότι πρέπει να βρει μια ισορροπία και στη συνέχεια να ζήσει αυτή την ισορροπία για μερικούς μήνες. Αλλά δεν μπορούμε να βρούμε την ισορροπία ακόμα. Είναι μέρες που είναι πολύ καλά και μετά τα διαλύει όλα. Και όταν τα χαλάς όλα, πηγαίνεις προς τα πίσω.»

Όσον αφορά στους Motörhead, δόθηκε στη δημοσιότητα το δεκαπεντάλεπτο EPK (Electronic Press Kit) του "Aftershock" που περιέχει αποσπάσματα από όλα τα τραγούδια του δίσκου και δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος (με αγγλικούς υπότιτλους).

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να βρείτε τον οδηγό αγοράς της δισκογραφίας των Motörhead που επιμελήθηκαν ο Αντώνης Μουστάκας και ο Θοδωρής Μηνιάτης.
  • SHARE
  • TWEET