Ο Nick Mason παρομοιάζει τον Roger Waters με τον Στάλιν

Καθοριστική η συνεισφορά του στους Pink Floyd

27/10/2014 @ 15:32
Με τον Ιωσήφ Στάλιν παρομοίασε τον Roger Waters ο Nick Mason, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Mojo, θέλοντας να καταδείξει την κυρίαρχη θέση που είχε στους Pink Floyd o χαρισματικός μουσικός και το πόσο επηρέασε η αποχώρησή του το συγκρότημα.

Τα ακριβή λόγια που χρησιμοποίησε o drummer των Pink Floyd ήταν τα εξής: «Θα πρέπει να συνέβη το ίδιο όταν πέθανε ο Στάλιν. Πήρε αρκετό χρόνο (η ανάκαμψη), θα πρέπει να ήταν τρία ή τέσσερα χρόνια.»

Ο Mason αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Waters, για να καταδείξει όμως πόσο καθοριστική ήταν η συνεισφορά του στο χτίσιμο του θρύλου των Pink Floyd:

«Ο Roger πίστεψε ότι θα τα παρατούσαμε, και ο David κι εγώ σκεφτήκαμε ότι ο Roger θα άλλαζε γνώμη και ότι θα συνεχίζαμε. Το θέμα είναι όμως ότι τέτοια ελαφρώς «ανισόρροπα» άτομα είναι σπουδαίοι μουσικοί. Εάν δεν είχαμε τον τρελό Syd και τον τρελό Roger θα κάναμε μουσική σε στυλ "Chirpy Chirpy Cheep Cheep".»

Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος των Pink Floyd και τελευταίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του David Gilmour, "The Endless River", πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες από σήμερα.
  • SHARE
  • TWEET