Ο Kanye West διασκευάζει το "Bohemian Rhapsody" στο Glastonbury (video)

...και όπως μπορείτε να ακούσετε, απέφυγε επιμελώς τις ψηλές νότες

28/06/2015 @ 11:09
Παρά τις 134,000 υπογραφές για να μην εμφανιστεί ο Kanye West στο φετινό Glastonbury και να αντικατασταθεί από ένα rock συγκρότημα, η ιστορική εμφάνιση του διασημότερου hip hop καλλιτέχνη σήμερα έλαβε χώρα κανονικά στην pyramid stage.

Μάλιστα, ο Kanye West αποκάλεσε τον εαυτό του επί σκηνής τον ...«μεγαλύτερο εν ζωή rock star σε όλο τον κόσμο»!

Η εμφάνισή του είχε και ευτράπελα, όταν ένας λευκός άντρας με μπλούζα που έγραφε Lee-zus έκανε έφοδο στη σκηνή και ράπαρε μαζί με τον Kanye. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ήταν ο κωμικός Simon Brodkin, αναπαριστώντας τον χαρακτήρα του, Lee Nelson.

Αργότερα, προσκλήθηκε επί σκηνής «ένα από τα πιο κακά λευκά παιδιά του πλανήτη», ο Justin Vernon των Bon Iver, για να συνεισφέρει στα "Lost In The World" και "Hold My Liquor".

Πέρα από τα παραπάνω, ο Kanye West τραγούδησε και πάνω από το ηχογραφημένο "Bohemian Rhapsody". Δείτε μέρος της διασκευής εδώ, όπου παρατηρούμε τον διάσημο ράπερ να πασχίζει μάταια, για κάποιο λόγο, να γίνει Freddie Mercury και φυσικά να αποφεύγει επιμελώς τις ψηλές νότες.

Εμείς, ευτυχώς, είδαμε στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες μια κλάσεις ανώτερη διασκευή του καλύτερου, ίσως, κομματιού που γράφτηκε ποτέ, από τον Robbie Williams στο Rockwave. Δείτε την εδώ.
  • SHARE
  • TWEET