Ο K.K. Downing δεν μετανιώνει για τίποτα

Αποχώρησε από τους Judas Priest το 2011

20/10/2014 @ 12:44
Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Judas Priest την άνοιξη του 2011 μίλησε ο K.K. Downing στο DigitalJournal.com.

«Ένιωσα ότι -για τον οποιονδήποτε λόγο- δεν υπήρχε πια η σπίθα που έπρεπε να υπάρχει στη σκηνή» δήλωσε καταρχάς ο πρώην κιθαρίστας του θρυλικού metal συγκροτήματος.

«Με όλα αυτά τα ταξίδια και όταν να ζεις με μια βαλίτσα και περνάς τόσο πολύ καιρό σε αεροπλάνα, λεωφορεία, αυτοκίνητα και τρένα, πρέπει πραγματικά να απολαμβάνεις τις συναυλίες. Πρέπει να είσαι ανεβασμένος σε μουσικό επίπεδο και αυτό να σε κρατάει, αλλά όταν δεν το απολαμβάνεις όπως πρέπει, τότε γίνεται πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να δίνεις συνεντεύξεις και είσαι συνεχώς απασχολημένος.
»

Στην ερώτηση δε για το εάν ποτέ μετάνιωσε που έφυγε, ο K.K. Downing απάντησε ως εξής:

«Δεν μετανιώνω που έφυγα, γιατί κατά την γνώμη μου ο κύκλος είχε ολοκληρωθεί. Μου λείπει αυτό που είχαμε, αλλά δεν μου λείπει συγκεκριμένα αυτό που ήμασταν όταν έφυγα. Μπορείς να δεις στο YouTube τους Judas Priest να παίζουν στο US Festival ή το Live Aid, και μου λείπει να βρίσκομαι στην κορυφή της μπάντας. Μου λείπει η νεανικότητα και να βγάζω ενέργεια.»

«Φτάνεις σε μια ηλικία όπου θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος εάν απολαμβάνεις τις συναυλίες. Υπήρχαν διαφωνίες για το πως έπρεπε να είναι τα πράγματα, και σκέφτηκα ότι εάν περισσεύω, είναι καιρός να αποχωρήσω. Τα πήγαμε όμως εξαιρετικά καλά. Ήταν 40 φοβερά χρόνια και επαινώ τους υπόλοιπους που συνεχίζουν.»
  • SHARE
  • TWEET