Παρών και ο K.K. Downing στην τελετή ένταξης των Judas Priest στο Hall Of Fame

Ian Hill: «Έχει μιλήσει με το management και επιβεβαίωσε πως θα παρευρεθεί σίγουρα. Θα είναι καλό»

16/05/2022 @ 11:54

Οι Judas Priest επιβεβαίωσαν πως ο πρώην κιθαρίστας της μπάντας, K.K. Downing θα παρευρεθεί στην επικείμενη τελετή ένταξης στο Rock And Roll Hall Of Fame τον προσεχή Νοέμβριο .

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε πως το εμβληματικό συγκρότημα είναι μέρος των εισαχθέντων της τάξης του 2022, αφού θα παραλάβει το Musical Excelence Award, με τον μπασίστα της μπάντας, Ian Hill, να αποκαλύπτει την παρουσία πρώην μελών στην εκδήλωση, σε δηλώσεις του στο βρετανικό Metal Hammer:

«Ο κανόνας, όπως τον καταλαβαίνω, είναι πως αφορά οποιονδήποτε ήταν στο συγκρότημα για 20 χρόνια. Ο Richie (Faulkner), δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται, αλλά δικαιωματικά του αξίζει να βρίσκεται εκεί αφού αποτελεί κινητήριο δύναμη της μπάντας εδώ και 12 χρόνια.

Προφανώς, ο K.K. θα είναι εκεί. Ο Les Binks ήταν μαζί μας για τόσα χρόνια, όπως και ο Scott (Travis), συνεπώς θα αποτελέσει μέρος της ένταξης μας».

Ερωτώμενος για το εάν η μπάντα έχει επικοινωνήσει με τον Downing, ο Hill απάντησε:

«Έχει μιλήσει με το management και επιβεβαίωσε πως θα παρευρεθεί σίγουρα. Θα είναι καλό».

Σημειώνεται πως πρόσφατα ο Rob Halford είχε δηλώσει στο Rolling Stone πως ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξουν ζωντανά με τον Downing στην εκδήλωση, αφήνοντας προς ώρας στην άκρη όλες τις διαφορές τους.

Οι Judas Priest αναμένονται να εμφανιστούν στο Release Athens Festival τον προσεχή Ιούλιο, ενώ το νεοσύστατο σχήμα του Downing, οι KK's Priest, που αποχώρησε από το θρυλικό συγκρότημα το 2011, κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο το ντεμπούτο του, "Sermons Of The Sinner".

  • SHARE
  • TWEET