Ο Jack White σκηνοθετεί διαφήμιση για μπλουζάκια (video)

Third Man Records: Με κάθε μπλουζάκι, δώρο ένα flexi-disc!

09/09/2015 @ 14:08
Ο Jack White κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και «γυρίζει» μια χιουμοριστική διαφήμιση για το νέο προϊόν που λανσάρει η δισκογραφική του, Third Man Records, το "Pocket T".

Πρόκειται για ένα t-shirt με ένα μικρό τσεπάκι πάνω αριστερά, που στην διαφήμιση φέρεται να είναι «το τέλειο μπλουζάκι»!

Στο πεντάλεπτης διάρκειας κλιπάκι πρωταγωνιστεί ο David James Swanson, frontman των Whirlwind Heat, που ανήκουν στο δυναμικό της Third Man. Το story αφορά στην αναζήτηση του τέλειου T-shirt και τις «δυσκολίες» που πέρασε ο σχεδιαστής του μέχρι να το βγάλει στην παραγωγή.

Τα pocket T’s θα είναι διαθέσιμα από τις 12 Σεπτέμβρη σε τρία διαφορετικά χρώματα (λευκό, μαύρο και γκρι) και περιλαμβάνουν ένα χαρτονένιο ομοίωμα κοκτέιλ, που «στολίζει» την τσεπούλα με το σήμα της Third Man Records!

Θα κυκλοφορήσουν επίσης και μαύρα με χρυσό το λογότυπο της εταιρείας, σε περιορισμένο αριθμό. Η «συλλεκτική» εκδοχή συνοδεύεται από το flexi-disc "Hawaiian Heat", που περιλαμβάνει τις «Χαβανέζικες εκδοχές» των τραγουδιών "Pink" και "Orange" των Whirlwind Heat, δηλαδή διασκευές τους με lap-steel κιθάρες και γιουκαλίλι.

Ο White μας υπόσχεται ότι έρχονται κι άλλα σχέδια, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το video/διαφήμιση εδώ.

  • SHARE
  • TWEET