Ο Jack White διασκευάζει έναν ακόμη συνεργάτη του (audio)

Αυτή την φορά εκ των υστέρων, στη δεύτερη πλευρά του νέου του single

27/11/2014 @ 14:58
Στην δεκαπενταετή και πλέον πορεία του στα μουσικά δρώμενα, ο Jack White συνηθίζει να διασκευάζει καλλιτέχνες με τους οποίους κατόπιν συνεργάζεται, και σπανιότερα καλλιτέχνες με τους οποίους έχει ήδη συνεργαστεί.

Στην δεύτερη περίπτωση ανήκει η διασκευή του στο "Parallel" του Dean Fertita, που περιλαμβάνεται στο προσωπικό άλμπουμ του πολυοργανίστα με τίτλο "Hello=Fire" (2009).

Μπορείτε να ακούσετε την εκδοχή του White -η οποία βρίσκεται στην δεύτερη πλευρά του νέου του single "Would You Fight for My Love?"- εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της Third Man Records στο YouTube. 

Το "Would You Fight for My Love?" αποτελεί το δεύτερο single μέσα από το φετινό προσωπικό του άλμπουμ "Lazaretto" που βγαίνει στην αγορά, μετά από εκείνο για το ομώνυμο κομμάτι που είχε ως b-side την διασκευή στο "Power Of My Love" του Elvis Presley.

Ο περισσότερο γνωστός από την συμμετοχή τους στους Queens of the Stone Age, Dean Fertita, έχει συνεργαστεί με τον White στους Raconteurs και τους Dead Weather, ενώ συμμετέχει το τελευταίο διάστημα και στην προσωπική του μπάντα, αντικαθιστώντας τον αδικοχαμένο Ikey Owens.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ένα αναλυτικό οδηγό δισκογραφίας του Jack White, ο οποίος καλύπτει την πορεία του από τους White Stripes μέχρι και το φετινό, δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ.


Jack White - Would You Fight for My Love?
  • SHARE
  • TWEET