O Eminem απειλεί να ρίξει γροθιά στην Lana Del Rey

Και μάλιστα στα μούτρα! Δείτε τον να ραπάρει σε απολαυστικό freestyle video

11/11/2014 @ 17:50
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προωθείς τη νέα σου δουλειά, και υπάρχει ο τρόπος του Eminem.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της hip-hop σκηνής στο πλαίσιο της κυκλοφορίας στις 24/11 της συλλογής με τίτλο "Shady XV" με καλλιτέχνες της δικής του εταιρείας, κυκλοφόρησε ένα 7λεπτο video με freestyle rapping. Δείτε το από εδώ.

Αφού τα βάζει με ένα σωρό κόσμο, μεταξύ των οποίων και τον παίκτη του πρωταθλήματος Football (NFL) Ray Rice, που πιάστηκε να βιαιοπραγεί στη μνηστή του, φύλαξε το… καλό για την pop star, Lana Del Rey. Στο 4.00 του video λέει τα εξής: «I may fight for gay rights, especially if they dyke is more of a knockout than Janay Rice/ Play nice? Bitch I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance»

H Del Rey δεν έχει απαντήσει ακόμα. Το 2012, σε συνέντευξή της, είχε χαρακτηρίσει τον ράπερ από το Ντιτρόιτ ως «ιδιοφυή καλλιτέχνη που της άλλαξε τη ζωή». Μια άλλη ράπερ, από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, η Azealia Banks απάντησε λέγοντας «ξέρει και ο Eminem πως θα του ρίξω και εγώ μια γροθιά στα μούτρα;». Το tweet της πάντως σβήστηκε…
  • SHARE
  • TWEET