Νέο τραγούδι από τους Faith No More;

15/11/2011 @ 11:37
Οι Faith No More συνεχίζουν να περιοδεύουν στον κόσμο, όμως αυτό που όλοι θα περιμέναμε πραγματικά είναι να δούμε κάποια κινητικότητα από το συγκρότημα σχετικά με νέο υλικό, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Στην πρόσφατη εμφάνισή τους στην Αργεντινή, οι Faith No More ερμήνευσαν ένα κομμάτι που δεν έχουμε ακούσει ποτέ ξανά. Θα μπορούσε να είναι ένα «νέο» παλιό κομμάτι, κατά τα πρότυπα των Soundgarden και του "Black Rain", όμως αυτό που ελπίζαμε ήταν να είναι καινούργια σύνθεση του Mike Patton και της παρέας του.

Τελικά, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο Mike Patton, το άγνωστο κομμάτι πιθανότατα είναι ένα b-side από το "King For A Day... Fool For A Lifetime", αφού σε ερώτηση για το αν ερμηνεύουν b-side από το άλμπουμ στις συναυλίες τους, δεδομένου ότι παρουσιάζουν ολόκληρο το δίσκο, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ερμηνεύουμε ένα κομμάτι που δεν έχουμε πει ποτέ ξανά, από εκείνη την εποχή. Υποθέτω πως αυτό είναι b-side. Δε θυμάμαι καν αν το έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ!».

Υπάρχει ένα ερωτηματικό εδώ, αφού η μπάντα ερμηνεύει το "Absolute Zero", τραγούδι που κυκλοφόρησε μόνο ως bonus track στην ιαπωνική έκδοση, άρα το κομμάτι που ακούμε πρώτη φορά θα μπορούσε να είναι κάτι καινούργιο.

Ο Patton απάντησε σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα για νέο άλμπουμ: «Δεν έχουμε σχεδιάσει τίποτα και αυτό είναι ό,τι μπορώ να σας πω. Βασικά έχουμε μιλήσει πολύ λίγο για αυτό. Πιστεύω αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη γνωριζόμαστε και αρχίζουμε να διασκεδάζουμε με την παρέα που κάνουμε. Το δεχόμαστε και το εκτιμούμε για αυτό που είναι, δεν προσπαθούμε να κοιτάμε τι θα γίνει μετά. Αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια».

  • SHARE
  • TWEET